Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Top 10 pensiuni cu piscine fabuloase,pentru o vacanță de vis în România

Cu toții ne dorim cel mai mult să se apropie ziua în care vom putea să ne reluăm viețile, să trecem la normalitate, să putem călători și să ne putem relaxa.Și cum vara bate la ușă, odată cu ea vine și vacanțele și concediiile mult așteptate a românilor.Noi am realizat un top cu 10 pensiuni din țară care arată minunat, tocmai pentru a putea sprijini turismul României după această perioadă grea în care a fost oprit.

1.Pensiunea Ecaterina.


Pensiunea Ecaterina se afla in comuna Berzasca din Caras-Severin, la poalele muntilor, pe malul Dunarii, in apropiere de Portile de Fier si de granita dintre Romania si Serbia. Aceasta nu ofera doar o priveliste mirifica, ci si o oaza de liniste si relaxare.Oferă o priveliște superbă spre munți, dar și spre Dunăre, fiind una dintre cele mai spectaculoase din România.

2.Cabana Bârlogul.


Cabana Bârlogul este situată în inima munților Apuseni, în localitatea Someșul Rece, la doar 25 de km de orașul Cluj-Napoca.Cabana este înconjurată de natură, iar piscina oferă o priveliște superbă desprinsă din povești, ducându-te cu gândul la piscinile din Bali.

3.Diamond & Ovi.


Complexul este situat pe malul lacului Cincis – Hunedoara, la aproximativ 6 km de Castelul Corvinilor sau Huniazilor.Complexul oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihna, imbinand intr-o maniera deosebita clasicul cu modernul.În sezonul de vară, piscina oferă o priveliște de poveste, sezlonguri pentru plaja, ponton, hidrobicilete, banana și parapanta.

4.La Vella Yachting Club


La Vella Yachting Club se află în localitate Dubova, în județul Mehedinți.Locația oferă un peisaj senzaţional la malul Dunării, cu petreceri , distractie, animaţie, bun gust si muzică de calitate.Cele două piscine vă asteaptă în zilele caniculare cu băuturi reci, cu şampanie la gheaţă pe care o puteţi savura în baldachine comfortabile si umbroase.

5.Green Village Resort.


Green Village Resort este situat în localitatea Sfântu Gheorghe, județul Tulcea.Este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.

Piscina oferă o priveliște superbă spre căsuțele acoperite cu stuf sau spre Dunăre.Este un loc superb pentru o vacanță.

6.Riviera 990.


Riviera 990 este situată în Eșelnița, județul Mehedinți. Oferă o priveliște de vis, pe malul Dunării.Piscina, terasa si restaurantul te fac sa uiti stresul cotidian.

7.Wild Apuseni.


Pensiunea Wild Apuseni oferă o experiență autentică în Munții apuseni.Este situată la poalele muntelui,în satul Remeți, județul Bihor, la doar 15 km de satul Negreni, unde se organizează în fiecare an celebrul târg de vechituri.Piscina exterioara încălzită este aşezată la poalele muntelui, sub o stâncă solitară.

8.Pensiunea Melba.


Pensiunea Melba este în Dubova, județul Mehedinți,în zona cea mai spectaculoasa a defileului Dunarii, acolo unde Carpatii si Balcanii sunt uniti de batranul fluviu,in Cazanele Dunarii.Este una dintre cel mai frumoase pensiuni din județul Mehedinți, având o piscină cu o priveliște minunată.

9.Balvanyos Resort.


Grand Hotel Balvanyos este situat între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc, în județul Covasna.Este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana.Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor.

10.Pensiunea Briza.


Situată în Orșova, județul Mehedinți, Briza este un refugiu ideal pentru relaxare, petrecerea timpului cu cei dragi sau pentru cei care caută un loc inspirațional.Peisajul Dunării te încarcă pur și simplu de energie.Pensiunea are o piscină superbă cu vedere la Dunăre, și propriul ponton, de unde poți, la cerere, să navighezi cu barca ori să pescuiești.

loading...

Add comment