Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 exerciții de yoga care vă vor oferi un abdomen plat

2019 este momentul să începeți să lucrați la corpul dvs. de vară fierbinte! Unii oameni găsesc antrenamentul în sala de fitness cel mai bun mod de a arde acea grasime extra abdominală. Noi credem că aceste 10 exerciții de yoga pot deveni cu ușurință noua ta tehnică de antrenament preferată și care dă rezultate foarte bune pentru abdomenul dvs.

1. Exercițiu cobra.


Se efectuează în poziție de culcat cu fața în jos.Puneți-vă brațele pe podea, împingeți picioarele înapoi și ridicați încet corpul superior.Asigurați-vă că umărul și degetele picioarelor formează o linie dreaptă și atingeți podeaua.Țineți această poziție timp de 25-30 secunde.

2. Exercițiu cămilă.


Se efectuează din poziția îngenuncheat pe podea,cu spatele arcuit, astfel încât să atingeți călcăiele și să le țineți cu mâinile.Țineți această poziție timp de până la un minut.

3.


Din poziția stând în fund pe saltea, cu picioarele intinse,împingeți corpul spre picioare când expirați,îmbrățișați-vă picioarele cu mâinile și țineți această poziție timp de până la un minut.

4.


Aceasta este o pozitie de relaxare care trebuie efectuata la fiecare 30 de minute din sesiune. În ciuda aspectului său simplu, se crede că este cea mai dificilă poziție. Pentru a face acest lucru corect, trebuie să vă puteți relaxa complet corpul.

5.


Aceasta pozitie ajuta la intarirea muschilor abdominali de baza.Îngenunchează într-o poziție de rugăciune.Stați pe un genunchi și îndoiți-l la un unghi de 90 de grade. Împingeți celălalt picior și echilibrați degetele de la picioare. Înclinați-vă corpul în lateral, puteți face față pentru un echilibru mai bun. Țineți această poziție timp de până la 30 de secunde.

6.


Poziția de plașă este cea mai iubită de instructorii de fitness, deoarece ajută la întărirea nu numai a brațelor și a picioarelor, ci și a mușchilor abdominali.

7.


Poziția barcă va lucra cu siguranță mușchii abdominali,deoarece nu poate fi efectuată corect fără a vă angaja abs.Stând cu fața în jos,îndreptați-vă și ridicați picioarele, ridicați lent corpul, împingeți-vă brațele formând „laturile” barcii și țineți această poză timp de până la 60 de secunde.

8. Poziția copacul.


Copacul reprezintă o altă poziție de echilibrare care întărește mușchii abdominali. Este, de asemenea, bun pentru meditație.Ridicați-vă și puneți piciorul drept în interiorul șoldului stâng.Puneți brațele într-o poziție de rugăciune. Zâmbiți și țineți poziția timp de până la un minut.

9.


Aceasta este o pozitie activa care face ca abdomenul sa munceasca mai greu pentru a echilibra corpul tau.Stați pe podea, cu picioarele sprijinite și genunchii îndoiți.Puneți brațele ușor în spatele dvs.Ridicați corpul astfel încât capul și genunchii să formeze o linie dreaptă.Țineți această poziție timp de până la 30 de secunde.

10.


Această poziție ajută atât la echilibrarea corpului, cât și la funcționarea abdomenului.Utilizați-vă mâinile și picioarele pentru a veni pe podea.Ridicați fundul pentru a forma un unghi de 90 de grade cu corpul.Țineți această poză timp de până la 3 minute.

loading...

Add comment