Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

240.380 de morți.China a recunoscut numărul real de persoane răpuse de coronavirus

În încercarea de evita orice investigație cu privire la originile gripei din Wuhan, autoritățile chineze au decis să dezvăluie numărul real al morților.China a suprimat sau a distrus în mod intenționat probe ale focarului de coronavirus într-un „atac la transparența internațională” care a costat zeci de mii de vieți, conform unui dosar pregătit de guvernele occidentale în cauză cu privire la contagiunea COVID-19.

Documentul de cercetare de 15 pagini, obținut de The Saturday Telegraph, pune bazele pentru cazul neglijenței montate împotriva Chinei.Acesta afirmă că, pentru „punerea în pericol a altor țări”, guvernul chinez a acoperit știrile despre virus, prin tăcerea sau „dispariția” medicilor care au vorbit, distrugând dovezi în acest sens în laboratoare și refuzând să furnizeze probe oamenilor de știință internaționali care lucrau pentru un vaccin.

Temele sale principale includ „refuzul mortal al transmiterii de la om la om”, reducerea la tăcere sau „dispariția” medicilor și oamenilor de știință care au vorbit și distrugerea dovezilor virusului din laboratoarele de studii genomice, Împreună cu refuzul de a furniza probe de virus viu oamenilor de știință internaționali care lucrează la un vaccin împotriva coronavirusului.

Dosarul, obținut în exclusivitate de Daily Telegraph, include, de asemenea, detalii suplimentare despre posibilul rol jucat de laboratorul de virologie al lui Wuhan:

Poziția guvernului australian este că virusul provine cel mai probabil de pe piața umedă din Wuhan, dar că există o posibilitate de la distanță – o șansă de 5% – a scăpat accidental dintr-un laborator.Potrivit rapoartelor din această săptămână,SUA spune că este cel mai probabil un virus scurs dintr-un laborator, dar ar fi putut să provină și de pe o piață umedă care tranzacționează și sacrifică animale sălbatice, unde au apărut alte boli, inclusiv gripa aviară H5N1 și SARS.

Recent, americanii au intentat un proces împotriva Chinei, în care aceasta este acuzată de răspândirea coronavirusului.SUA, învinovățește China pentru pandemia coronavirusului. Daunele solictate în proces sunt de 20 de trilioane de dolari și reprezintă o sumă mai mare decât PIB-ul Chinei. Procesul intentat de avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocați Freedom Watch, împreună cu compania din Texas, Buzz Photos susține că, coronavirusul este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze.

loading...

Add comment