Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 trucuri de curățenie care ușurează viața femeilor

Viețile femeile de zi cu zi pot fi pline de probleme.În ciuda faptului că ele pot fi mari sau mici, oricum ne pot ruina zilele.Este copleșitor doar să ne gândim la toate lucrurile pe care le facem zilnic, săptămânal sau lunar.Dar dacă v-aș spune că sunt câteva lucruri ușoare pe care le poți face pentru a vă ușura viața. Am adunat câteva dintre trucurile noastre preferate de viață, care promit să-ți facă viața puțin mai ușoară.

1.Curățarea bateriilor din baie.


Pentru ca capul de duș cromat sau bateria de la chiuvetă să arate din nou ca nouă, faceți o soluție din jumătate de cană de oțet limpede și jumătate de cană de apă.Apoi inmuiați bateriile de duș și clătiți cu apă.

2.Curățarea covoarelor sau podelelor cu bicarbonat de sodiu.


Bicarbonatul absoarbe mirosurile atât de pe covor cât și pe pardoseală.Dacă doriți se pot adăuga uleiuri esențiale pentru a lăsa și un parfum proaspăt pe covor sau podea.

3.Curățarea geamurilor.


Ploaia sau produsele de curățat geamurile lasă urme? Adăugați un strop de oțet sau vodcă în apă și apoi curățați ca de obiceiu. Un finisaj strălucitor, fără dungi este garantat!

4.Pulverizați plantele de exterior cu cafeină pentru a ține departe dăunătorii.


Pentru a împiedica acele omizi plictisitoare să vă mănânce toate plantele în ghivece, puneți cafea granulată diluată în sticle cu spray și pulverizați toate frunzele în mod regulat.

5.Adăugați ulei parfumat pe rola de hârtie igienică.


Pentru a scăpa de mirosurile de baie, adăugați o picătură sau două de uleiuri esențiale pe interiorul rolei de toaletă. Deci, ori de câte ori cineva îl folosește, parfumul va fi eliberat în baie.

6.Curățarea toaletei în profunzime cu o șurubelniță.


Da, nu ați citit greșit și nu glumim despre asta. Acoperiți capul șurubelniței cu un șervețel de curățat suprafețe și utilizați-l pentru a curăța locurile greu accesibile. Surubelnita este buna dacă are capul mic si manerul robust.

7.Împrospătarea cuptorului cu microunde.
Pentru a îndeparta mirosurile neplacute din cuptorul cu microunde, puneti un pahar cu suc de lamaie si pudra de scortisoara inauntru si porniti cuptorul pentru 5 minute.

8.Fă-ți pantofii vechi să arate ca noi.


Tot ce ai nevoie este o periuță de dinți veche și puțină pastă de dinți pentru a învăța cum să cureți adidașii și să-ți faci pantofii vechi să arate ca noi! Pasta de dinți albă fără gel funcționează excelent pentru curățarea adidașilor cu talpă albă.Pasta de dinți colorată ar putea păta adidașii curați.

9.Desfundarea chiuvetei cu un colier de plastic.


Când chiuveta mea se înfundă, nu apelez la substanțe chimice scumpe ca un agent de curățare a chiuvetei de baie. În schimb, folosesc un colier de plastic lung.Acesta va agăța resturile de păr, permițându-vă să le scoateți.

10.Faceți hainele vechi să arate ca noi.


Economisiți niște bani și faceți-vă puloverele vechi să arate ca noi. Aveți nevoie de o mașină de bărbierit sau un aparat de ras electric.Chiar și un aparat de ras neelectric funcționează.Tot ce trebuie să faci este să treci ușor briciul înainte și înapoi peste haine.

loading...

Add comment