Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Primul elev din Tecuci admis la Oxford. Cinci mari universităţi britanice s-au bătut pe el. Hai sa ii facem povestea cunoscuta

Multiplu medaliat la olimpiadele naționale de Chimie și Științele Pământului, Dorian Muntean, va studia din băncile Universității Oxford.

Multiplu medaliat la olimpiadele naționale de Chimie și Științele Pământului, Dorian Muntean, va studia începând de la 1 octombrie din băncile Universității Oxford. Muntean a terminat Colegiul Național ”Spiru Haret” și, după ce a fost acceptat de mai multe universități din Marea Britanie, acesta a luat alegerea de a se înscrie la cea mai prestigioasă dintre ele. Chiar și așa, cu o viață care – de acum – îi oferă oportunități incredibile, Dorian nu se vede muncind departe de România: […]
Muntean a terminat Colegiul Național ”Spiru Haret” și, după ce a fost acceptat de mai multe universități din Marea Britanie, acesta a luat alegerea de a se înscrie la cea mai prestigioasă dintre ele.

Chiar și așa, cu o viață care – de acum – îi oferă oportunități incredibile, Dorian nu se vede muncind departe de România:

”Visul meu este să fac cercetare. Vreau să am, eventual, propriul meu laborator. De altfel, laboratoarele performante, în care poţi să înveţi, m-au determinat să studiez în străinătate. Ştiam că în România e mai greu să faci asta în facultate“, a declarat studentul pentru all4romania.eu

Cinci mari universităţi britanice l-au acceptat Tânărul tecucean a fost „vânat“ de cinci mari universităţi britanice. S-a înscris la toate, a fost acceptat peste tot, însă a ales Oxford.

„Am aplicat la cinci universităţi în Marea Britanie, toate de top, dar am sperat mereu că voi fi admis la Oxford. Sunt foarte fericit că mi s-a îndeplinit visul“, mărturiseşte Dorian.

Acesta a subliniat că, după finalizarea studiilor la Oxford, nici nu se gândește la un viitor în Insulă.

loading...

Add comment