Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Energiile copacilor te pot ajuta să te tratezi de multe boli.Ei pot distruge energiile negative și te pot încărca cu energie pozitivă

Copacii, nu numai că ajută mediul înconjurător oferindu-ne oxigen, îmbunătățind calitatea aerului și conservând solul, dar îmbunătățesc și bunăstarea noastră.Indiferent că este vorba de scoarța, frunzele, rădăcinile, fructele sau semințele, diverse specii de copaci au fost folosite de-a lungul istoriei ca remedii medicinale.Oamenii de știință sunt din ce în ce mai interesați de numeroșii compuși naturali pe care îi pot extrage din copaci, experimentând diferite moduri în care aceștia ar putea fi încorporați în mod util în medicamentele moderne.

Multe dintre produsele farmaceutice de astăzi sunt derivate din copaci. Aspirina provine din coaja de salcie; Taxol, folosit în tratamentul unor tipuri de cancer; ginkgo biloba îmbunătățește circulația; Uleiul de arbore de ceai este benefic pentru infecțiile pielii; scoarța de copac cinchona conține chinină, baza multor medicamente anti-malariene; și Pycnogenol, care protejează împotriva trombozei venei profunde, este obținut din scoarța de pin.

În 2004, Organizația Națională de Promovare a Pădurilor din Japonia a efectuat un experiment și a descoperit că o plimbare prin pădure are efecte benefice asupra tensiunii arteriale, ritmului cardiac și sistemului imunitar. Ei au descoperit, de asemenea, că oamenii care doar s-au uitat de pe geam la un peisaj forestier timp de 20 de minute au avut o concentrație mai mică cu 13% din cortizolul hormonului de stres.Acest lucru se bazează pe ideea că, conectarea noastră cu natura este un factor central în multe dintre problemele noastre emoționale.

Strămoșii noștri păgâni venerau copacii, dar pentru mulți dintre noi natura a fost îndepărtată din viața noastră.„În tradiția populară a Europei, arborilor li s-au atribuit puteri de vindecare magice”, spune Cassandra Eason, expertă în energiile pământului și autoare a „Enciclopediei magiei și înțelepciunii antice”.„Sunt o mamă muncitoare ocupată și ori de câte ori mă simt stresată, neplăcută sau neelucidată, mă așez pe trunchiul unui copac, făcând legătura cu pământul și prin scoarța cu energia care curge în sus de pe pământ. Am pus mâinile pe pământ și m-am apăsat cu picioarele, ilustrând sentimente negative ca lumina întunecată care se scufundă pe pământ. „

Și medicii sunt de acord cu beneficiile copacilor. În loc să prescrie antidepresive, medicii de familie din Telford, Doncaster și Camden, nordul Londrei, fac referire la pacienții care suferă de stres, depresie sau anxietate, recomandă natura.Cercetările realizate de Universitatea Oxford Brookes arată că sănătatea cardiovasculară beneficiază de exerciții fizice și de aer curat, dar împrejurimile pădurilor au un efect calmant care ajută la recuperarea mai mult decât o sală de sport.

loading...

Add comment