Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Familia este cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu

Cel mai prețios cadou de la Dumnezeu pentru un om este familia sa.Viața noastră este un câmp de luptă în care luptăm zilnic împotriva dușmanilor interni și externi.Fie că este vorba de locul de muncă, fie că luptăm pentru un trai mai bun sau pentru a ne atinge anumite obiective în viață. Când ne-am săturat de tot, ne întoarcem în familie pentru a obține forță și a ne pregăti pentru o altă luptă. O familie este locul unde găsim toată bucuria, fericirea, dragostea, grija, forța, încurajarea, confortul și multe altele, sub un singur acoperiș.

„O familie este un copac adânc înrădăcinat, cu ramuri de diferite puncte forte, toate primind hrănire dintr-o sursă infinită.” O familie este considerată un sprijin în viață.De aceea, nu există nici o îndoială că Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos cadoul al său, care este familia noastră.O familie este fructul dulce al iubirii părinților noștri, binecuvântat de Dumnezeu.Când ne naștem, părinții noștri încearcă tot posibilul să ne protejeze de căldură, frig, dușmani și toate lucrurile rele. Ei își sacrifică propria fericire pentru noi. Este un loc de unde obținem putere și putere. Când suntem mici învățăm să umblăm ținând mâinile părinților noștri. Când ieșim afară sau întâlnim pe cineva nou, ne simțim timizi și nesiguri. Dar acasă, înconjurați de familie, ne simțim în largul nostru și confortabil. Când ne îmbolnăvim, suntem îngrijiți de familie. Ca atare, nu există nimic mai bun în lume, decât familia.

O familie este rădăcina identității noastre. Valorile, etica, ritualurile pe care le învățăm încep de la familie. Din familie învățăm să diferențiem binele de rău. Familia ne învață înclinările morale. O familie este primul nostru profesor, primul institut de învățământ și prima organizație. Din familie învățăm mai întâi cum să vorbim, apoi cuvintele, apoi propozițiile.În familie învățăm să ne împărtășim responsabilitățile acolo unde părinții sunt managerii.Ei ne ghidează pe calea corectă a vieții. Deci, a avea o familie este cel mai de preț lucru.

O familie răspunde tuturor nevoilor noastre de bază.O viață fără familie poate fi lipsită de sens.Fără familie, o persoană se simte singură, nu există nimeni care să-i dea companie. Nu are nicio responsabilitate să aibă grijă. Viața lui merge fără nicio direcție. O persoană fără familie este ca un copac dezrădăcinat.

loading...

Add comment