Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Durerea care ți-a fost provocată de cineva, întotdeauna se va întoarce către acel om

Toți cei care te-au rănit vreodată, te-au trădat sau ți-au provocat dureri, se vor confrunta într-o zi cu aceleași dureri și suferințe.Într-o zi, universul se va întoarce împotriva lor, la fel cum s-a întors și împotriva ta.Nu este vorba de karma. Acesta este adevărul din spatele ființei umane. Cu toții suferim. Unii dintre noi, poate mai mult decât alții și poate ar părea nedrept, dar viața are un mod de a ne face să luptăm atunci când ne așteptăm cel mai puțin.

Într-o zi, totul se simte ca și cum merge bine și brusc, se destramă totul odată. Si esti plonjat in disperare, tristete si dureri de cap si trecand prin toate etapele durerii.Lupta cu suferința este rațională.Atunci când o altă ființă umană este cauza, tot ce vrem este răzbunarea. Vrem să o rănim pe acea persoană. Vrem să-i provocăm durere, aceeași durere pe care ei ne-au provocat-o nouă. Așteptăm ca universul să se întoarcă împotriva acelei persoane, așteptăm o formă de justificare.Iar când nu se întâmplă, noi creștem deznădăjduiți.

Ştii care va fi atunci diferenţa dintre tine şi el?
Creşterea personală. Oamenii răi fac lucruri urâte altora pentru că ei nu învaţă din propria experienţă. Pe când tu, rămânând calm şi indiferent – creşti.Oamenii răi dăunează celorlalți pentru că nu au învățat niciodată să se dezvolte mai bine decât experiențele lor.Nu vor ști cum să o facă.

Așa că nu-ți face griji.Nu credeți că ați fost abandonați pentru durerea voastră. Nu credeți că universul este împotriva dvs., în timp ce pe alții îi favorizează.
Doar învățați din experiența pe care o oferă universul. Lăsați lacrimile să cadă, apoi ridicați-vă și spuneți la revedere monștrilor care te-au rănit și ți-au provocat astfel de dureri, înțelegând că într-o bună zi ei se va întoarce și către ei acea durere.Învaţă din emoţii, plăcute sau sfâşietoare.

loading...

Add comment