Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cinci sfaturi oferite de Iisus Hristos care pot schimba lumea în care trăim

Viața uneori poate fi dificilă și ne putem confrunta cu tot felul de situații neplăcute, de aceea Isus a oferit cinci învățături practice care ne pot schimba lumea.Iată în continuare care sunt acestea:

1. Iubirea.
Când vine vorba de iubire, Iisus a dat aceste directive: Iubește-L pe Dumnezeu. Iubeste-ti aproapele. (Matei 22: 36) Atunci când înlocuiți ura cu dragoste și furia cu bunătate, viața voastră se va îmbunătăți.

2. Nu uita regula de aur.
Tratează-i pe alții așa cum vrei să fii tratat. (Matei 7:12) Îmbunătățește-ți viața astăzi, tratându-i pe cei din jurul tău cu bunătate și respect și astfel viața ta va fi mult mai bună.

3. Comunicați sincer cu Dumnezeu.
Dumnezeu te iubește. Ca Tată al vostru Ceresc, el este pregătit să vă ajute. Comunică cu El prin rugăciune, exprimă recunoștință și cere, de asemenea, acele lucruri de care ai nevoie. Puterea mare, care se schimbă viața, este disponibilă prin rugăciune sinceră.

4. Aveți întotdeauna credință.
Credința în Isus Hristos înseamnă să te încrezi în El, să-ți amintești de El și să urmezi învățăturile Sale. Este o convingere că El este Fiul lui Dumnezeu. Când îți oferi spațiu în inima ta pentru a avea credință în Hristos, vei observa că viața ta se îmbunătățește.

5. Iartă.
Iertarea înseamnă a ierta sau a scuza pe cineva de vină pentru o infracțiune sau faptă greșită. Scripturile se referă la iertare în două moduri. Domnul ne poruncește să ne pocăim de păcatele noastre și să căutăm iertarea Lui și El ne poruncește să iertăm și pe alții care ne jignesc sau ne rănesc. Oferind liber iertare, ne putem dezlipi de sentimentele negative care ne rețin.

Aceste trei lucruri ne vor ajuta să începem să ne schimbăm viața. Acum este timpul pe care Dumnezeu ți l-a oferit ție și mie pentru a găsi o nouă direcție în viață și a începe să-L urmărim!

loading...

Add comment