Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Șase secrete care te vor ajuta să atragi bogăția și prosperitatea în viața ta

V-ați gândit vreodată cum puteți atrage bani și prosperitate în viață? Dacă da, nu sunteți singurul.Aproape toată lumea vrea să afle cum să atragă mai mulți bani folosind tehnicile Legii Atracției. Cu toate acestea, poate că ai descoperit că tehnicile de a atrage bani sunt mai confuze decât te așteptai. În mod alternativ, poate credeți că ați făcut toate lucrurile corecte, dar încă nu v-ați dat seama cum să folosiți Legea Atracției pentru a obține bani.

Mulți oameni din întreaga lume au întotdeauna o idee că, dacă muncești destul de mult, vei fi răsplătit bine și vei obține tot ceea ce îți dorești vreodată.
Cu toate acestea, acesta nu este modul în care funcționează cel mai des. De câte ori s-a observat că cei care muncesc cel mai mult obțin cei mai puțini bani, iar cei care nu muncesc atât de mult, sunt binecuvântați cu o mulțime de bani.

Iată în continuare 6 secrete care te vor ajuta să atragi bogăția și prosperitatea în viața ta.
Secretul nr. 1: Setați-vă o intenție clară.
Dacă nu aveți clar ce doriți să atrageți, vă veți manifesta în mod implicit și pot apărea tot felul de surprize urâte atunci când nu acordați atenție conștientizării conștiente. Faceți-vă timp și lămuriți cu adevărat ce intenție aveți și ce sumă de bani doriți să atrageți în viața dvs. și pentru ce.

Secretul nr. 2: Rescrie-ți subconștientul.
Acest lucru se poate face prin afirmații și înconjurându-vă de energia abundenței. Puteți face acest lucru accesând magazinele scumpe, îmbrăcându-vă în hainele voastre cele mai bune, practica de recunoștință zilnică pentru a fi recunoscător pentru ceea ce aveți acum și repetând, de asemenea, mantre și afirmații care vă ajută să vă răsfățați sentimentele despre bani.Acest lucru vă poate ajuta atât de mult pentru a vă duce în spațiul sentimentului pentru a primi bun venit în prosperitate.

Secretul nr. 3: Simțiți-vă de parcă aveți deja abundența pe care o doriți.
Trebuie să vă vedeți ca și cum abundența s-a manifestat deja. Trebuie să mulțumești pentru prosperitatea ta, în ciuda realității fizice a ceea ce ți se prezintă. Aceasta este cheia finală pentru deblocarea dorințelor de pe tărâmul eteric.

Secretul nr. 4: Arată recunoștința și iubește ceea ce ai în acest moment.
Asigurați-vă că aveți grijă și iubiți ceea ce aveți în acest moment.Cum arată portofelul sau poșeta în prezent? Există chitanțe umplute acolo? Ce credeți că spune poșeta / portofelul despre mentalitatea dvs. despre abundență?

Cel mai bun mod de a arăta profundă recunoștință și reverență pentru energia abundenței actuale este să vă asigurați că stă totul bine în geantă sau portofel. Aranjează banii din portofel cu grijă.

Secretul nr. 5: Ia-ți o zi liberă la un moment dat.
Ia-ți o zi liberă și concentrează-te pe puterea ta în momentul prezent.Gândește-te la incertitudinea viitorului tău financiar. Acesta este un factor foarte important pentru gestionarea energiei pe tot parcursul procesului de manifestare.

Secretul nr. 6: Construiește-ți succesul cu fiecare zi care trece.
„Acesta a fost cel mai puternic și mai iubitor sfat pe care mi l-a dat mama când am fost pe punctul de a intra în faliment .Mi-a spus că fiu blândă și să-mi construiesc succesul încet, cu fiecare zi care trece.Acest lucru m-a ajutat enorm să mă mențin concentrat pe puterea mea și pe viitorul meu financiar” , povestește Sara Prout, o tânără autoare.

loading...

Add comment