Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când simți că nu mai ai nicio direcție în viață înseamnă că suferi de un blocaj energetic! Cele mai importante tehnici de deblocare energetica!

Te simți blocat emoțional sau te copleșesc emoțiile și nu mai găsești soluție la nimic? Principiul care stă la baza este că emoțiile negative sau traumele de lungă durată determină anumite centre energetice din corpul nostru să se închidă. Circulația energetică din acea zonă, slăbește și uneori se oprește cu totul. Prin urmare, scopul tratamentului de spălare a energiei este de a elibera energia blocată și de a restabili un flux de energie bun în zonele blocate și în întregul corp în general. O baie cu plante aromate ne curăță energetic atunci când avem mai mare nevoie.

Iată câteva reguli de bază care sunt esențiale pentru a vă ajuta să vă regăsiți direcția în viață.

Fii tu însuți.
De multe ori, încercăm să ne încadrăm în modelul a ceea ce credem că ar trebui să fim. Dar uităm cine suntem cu adevărat.Dacă nu te întorci în mod activ la tine, la cine ești cu adevărat, la toate dorințele tale, visele și trăsăturile, oportunitățile potrivite și oamenii tăi, nu poți fi tu.

Una dintre cele mai eficiente formule de deblocare energetică este iertarea.
Iertarea care vine din suflet.Iertarea eliberează emoţiile negative şi vindecă sufletul.Când iertăm, se întâmplă cu adevărat ceva extraordinar, dar cu noi, nu cu cel iertat. Ne vindecă, ne încarcă cu energie pozitivă, ne dă puterea să ne rugăm şi să lăsăm loc ca vindecarea să se producă, recuperând astfel părţile din noi, blocate în conflict şi neacceptare.

Descoperă ce te-a energizat în ultimul an.
Facem atât de multe într-un singur an.În loc să încercați să vă stabiliți obiectivele din sentimentele pierdute, este mai util să vă reflectați drumul în afara lor. Vei ști unde să pășești, dacă știi ce te-a aprins de fapt ca un far și ce nu.Puneți următoarele întrebări: În ultimul an, ce acțiuni m-au făcut să mă simt cel mai/ mai puțin inspirat?; În ultimul an, ce acțiuni mi-au oferit cea mai mare / cea mai mică energie?; În ultimul an, când m-am simțit cel mai / cel mai puțin mândru de ce făceam?. Poți fi surprins de răspunsurile pe care le vei găsi.

Evaluează-ți lista de oameni pe care te poți baza.
Este important să știți cine poate fi acolo pentru a vă susține atât în ​​sentimentele pierdute, cât și în planul dvs. pentru acțiuni mici în jurul a ceea ce vă energizează și vă inspiră.Țineți această persoană sau aceste persoane în apropiere.Pentru că toți avem nevoie unul de celălalt.

Și vom încheia cu un citat inspirațional al unui scriitor latin, Publilius Syrus, care sună cam așa:
„Să-ți pese mai mult de conștiința ta decât de părerea altora.”

loading...

Add comment