Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 motive pentru care toată lumea are nevoie de un prieten Săgetător

Toți avem nevoie de un prieten în care să avem încredere, cu care să îmbătrânim împreună.Dacă aveți deja un Săgetător în viața voastră, înseamnă că sunteți foarte norocoși. Sunt multe motive care ne spun că avem nevoie de un prieten Săgetător în viața noastră.Iată cinci dintre acestea.

1. Săgetătorul este loial.
Sagetatorul este binecuvântat de această trăsătură. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la acest semn că o să te înjunghie pe la spate. De asemenea, ei nu vor vorbi niciodată rău despre tine la ații și te vor proteja întotdeauna de ceilalți oameni.

2. Sagetatorii iubesc să râdă.
Ei vor să se distreze în fiecare zi în care trăiesc și doresc să le facă viața distractivă și celor ce îi înconjoară.Ei sunt aventuroși și iubesc să experimenteze lucruri noi. Au o sete reală pentru viață, ceea ce îi face să se simtă mai în viață decât cei din jurul lor.

3. Săgetătorii te pot citi ca pe o carte.
Sunt foarte buni intuitivi și sunt adesea capabili să vă citească caracterul și intențiile ca pe o carte deschisă.

4. Ei sunt direcți și nu se ascund după vorbe.
Ei sunt uneori brutal de cinstiți și nu le place să vorbească pe cineva pe la spate sau să lucreze împotriva cuiva.Îi pasă cu adevărat de cei care îl înconjoară și îți vor spune întotdeauna adevărul direct în față, pentru că nu vor să te rănească.

5. Săgetătorii sunt greu de păcălit și gândesc mereu cu zece pași înainte. Ei au întotdeauna un as în mânecă.

loading...

Add comment