Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Românca Simona Halep,campioană la Dubai

Simona Halep a ieșit învingătoare la turneul de la Dubai, dupa o finala complicata cu Elena Rybakina.Campioana noastră a fost premiată cu 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.Este a doua oară când Simona câștigă titlul la Dubai, după cel din 2015.Totodată, a fost prima finală după titlul de anul trecut, de la Wimbledon şi a 37-a din carieră.

Românca are un parcurs foarte frumos în tenis.Încă anul 2013 a câștigat 6 trofee, la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.În 2014, 2 trofee la Doha și București.În 2015, 3 trofee în Madrid, Bucureşti şi Montreal.În 2017 a luat trofeul la Madrid.În 2018 a luat 3 titluri importante, Shenzhen, Roland Garros şi Montreal.În 2019, un titlu la Wimbledon.Iar acum cel de la Dubai.

„Ce emoţii! A fost un meci foarte bun, o felicit pe adversara mea, Elena, a jucat foarte bine, este o jucătoare tânără, are tot viitorul în faţă. Serveşte atât de tare încât mă uitam la minge şi nu-mi venea să cred! Uneori nici nu puteam să ajung, a fost greu la retur, dar am luptat din toate puterile, îmi doream enorm să câştig aici. Am dat tot ce am putut, acum sunt aproape moartă!

A fost greu, am servit pentru meci la 6-5, dar am fost mai puţin calmă atunci. La nivelul acesta aproape nu mai contează diferenţa de un break. Dar sunt mândră de mine, de jocul arătat în această săptămână. Mulţumesc tuturor! M-aţi împins de la spate să câştig!”, a declarat Simona Halep, după meci.

Simona și-a felicitat adversarea și a fost plăcut impresionată că în ciuda vârstei ei, a reușit să câștige împotriva unei adversare mai tinere.

”E special că am câștigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Mi-am dorit mult să câștig acest turneu, am simțit că devin mai bună pe zi ce trece. Să joci cu o adversară atât de tânără e o provocare mare întotdeauna. Vreau să o felicit, a jucat fantastic și acest meci, și întreg turneul.

Simt că îmbătrânesc, iar să joc azi împotriva ei mi-a dat puțină putere. Am simțit că încă pot câștiga aceste meciuri. Are un viitor mare, să fie încrezătoare, că se descurcă bine. Ador să joc la Dubai, am simțit că e săptămâna mea. La finalul meciului picioarele mele erau foarte obosite. Sunt mândră că am luptat din greu și am acest trofeu pentru a doua oară”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

loading...

Add comment