Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O descoperire recentă a celor de la NASA confirmă că ceea ce scrie în Biblie este adevărat

Administrația Națională Aeronautică și Spațială mai cunoscută sub acronimul NASA este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite responsabilă cu programul spațial civil, precum și cercetarea aeronautică și aerospațială.Pentru toți oamenii de știință de acolo și pentru toți studenții care le este greu să-i convingă pe acești oameni cu privire la adevărul Bibliei, descoperirea recentă a celor de la NASA confirmă povestirile biblice.

Știați că programul spațial NASA este ocupat dovedind că ceea ce s-a numit „mit” în Biblie este adevărat? Domnul Harold Hill, președinte al companiei de motoare Curtis din Baltimore Maryland și consultant în programul spațial, spune următoarele lucruri:

Cred că unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care Dumnezeu ni le-a făcut astăzi s-a întâmplat recent astronauților și oamenilor de știință spațiali de la GreenBelt, Maryland. Ei verificau poziția soarelui, a lunii și a planetelor în spațiul în care vor fi acum 100 de ani și 1000 de ani de acum încolo. Trebuie să știm acest lucru, astfel încât să nu mai trimitem un satelit și să-l facem cu ceva mai târziu pe orbitele sale. Trebuie să stabilim orbitele în ceea ce privește viața satelitului și în cazul în care planetele vor fi astfel încât întreaga chestie să nu se încolăcească.

Au rulat măsurarea computerului de-a lungul secolelor și s-a oprit. Computerul s-a oprit și a pus un semnal roșu, ceea ce însemna că ceva nu era în regulă, fie cu informațiile introduse în acesta, fie cu rezultatele în comparație cu standardele. Au sunat la departamentul de servicii pentru a-l verifica și au spus: „Ce este rău?”

Ei bine, au descoperit că lipsește o zi în spațiu în timpul scurs. Nu au găsit niciun răspuns pentru asta, până când un creștin le-a explicat că el a învățat în școală s-a vorbit despre soarele care stă nemișcat.Deși nu l-au crezut, nici nu au răspuns.Bărbatul a luat Biblia, unde a găsit un pasaj în care Dumnezeu i se adresa lui Iosua.

„Nu te teme de ei, i-am dat în mâna ta; nu va sta niciunul dintre ei în fața ta. ”

Iosua era îngrijorat pentru că era înconjurat de dușmani și dacă cădea, întunericul îl va copleși.De aceea i-a cerut Domnului să țină soarele nemișcat.Așa este – „Soarele a stat nemișcat și luna a rămas – și s-a grăbit să nu coboare vreo zi întreagă!” (Iosua 10: 12-13)

Atunci, oamenii de știință au ajuns la concluzia că nu mai există ziua care lipsește, deoarece acesta a fost.Au verificat calculatoarele revenind în momentul în care a fost scris și au descoperit că este aproape, dar nu suficient de aproape. Timpul scurs care lipsea din nou în ziua lui Iosua a fost de 23 de ore și 20 de minute, nu era o zi întreagă, lipseau totuși 40 de minute.

În timp ce angajatul creștin s-a gândit la asta, și-a amintit că undeva în Biblie scria că soarele a plecat ÎNAPOI.Așa că au deschis din nou Biblia.Acolo scria că Ezechia, pe patul său de moarte, a fost vizitat de profetul Isaia care i-a spus că nu va muri.Ezechia a cerut un semn ca dovadă. Isaia a spus „Vreți ca soarele să meargă înainte cu 10 grade?”.Ezechia a răspuns: „Este un lucru ușor ca umbra să coboare 10 grade ; dar mai greu este să se întoarcă 10 grade.””Și profetul Isaia a strigat către Domnul, și El a adus umbra zece grade înapoi, prin care aceasta a căzut în cadranul lui Ahaz.”

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute!23 de ore și 20 de minute de șa Iosua, plus cele 40 de minute fac ziua lipsă în univers!

loading...

Add comment