Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimic nu rămâne neplătit în lumea asta, nimic nu rămâne nepedepsit…

Fiecare dintre noi are o viziune a binelui și a răului. Trebuie să încurajăm oamenii să se îndrepte spre ceea ce cred că este bun.Fiecare are propria sa idee despre bine și rău și trebuie să aleagă să urmeze binele și să lupte împotriva răului.Destinul, măsoară și cântărește cu precizie ce merită fiecare dintre noi.

Oamenii buni, cu sufletul cald și pur, oricât de mult au suferit, vor primi în final de la viață tot ce e mai bun.Cam asta se întâmplă și cu karma.Karma este conceptul care urmează cauza și efectul. Legea karmei prevede că pentru fiecare acțiune există un efect corespunzător. Conceptul nu începe și se termină doar cu acțiune sau comportament, ci include gânduri și motive.

Dacă faci fapte bune în această viață, vei avea numa consecințe pozitive în cele din urmă.Dacă faci fapte rele în această viață, vei avea consecințe negative.Persoana care te-a rănit în această viață, va sfârși în final să fie rănită la rândul său.Noi poate iertăm, însă karma nu iarta niciodată.Mulți oameni se cred de neatins, cred că pot avea toul în această viață și cred că nimic nu-i poate învinge, dar nu este chiar așa.Acum ești sus, acum ești jos. Acum rănești, acum ești rănit. Totul se întoarce la un moment dat.

Nimic nu rămâne neplătit în lumea asta, nimic nu rămâne nepedepsit.Aceasta este pura realitatea,roata se învârte și fiecare primește ceea ce dăruiește. Mai devreme sau mai târziu, tot răul pe care îl faci, îl primești înapoi cu vârf și îndesat.Faci bine, primești bine. Faci rău, primești rău.Așa că, de fiecare dată când ai ocazia ajută-l pe cel la nevoie, pentru că, nici nu știi când acel bine pe care îl faci, ți se va întoarce înapoi înzecit poate.Dumnezeu te va rasplatii și te va feri de toate necazurile , și o sa te scape cand tu o sa cazi sau o sa te lovesti.

loading...

Add comment