Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
vaccin-impotriva-cancerului

Cuba produce un vaccin împotriva cancerului. Este obtinut din venin de scorpion albastru si este capabil sa prelungeasca semnificativ viata pacientilor

Vaccinul produs in cuba este obtinut din venin de scorpion albastru.Știm cu toții că, din păcate, cancerul este, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru companiile farmaceutice. Multe companii, cum ar fi laboratoarele farmaceutice, castiga miliarde de dolari din tratarea acestei boli.

Dar noi credem în știința binelui. Există multi cercetători care isi dedică viața pentru găsirea unui remediu pentru bolile considerate incurabile.Un exemplu este grupul de medici și microbiologi cubanezi care, cu un buget foarte limitat, au fost capabili să dezvolte primul vaccin împotriva cancerului pulmonar din lume.

Acest vaccin a fost deja utilizat la peste 4 000 de persoane care suferă de această boală. Rezultatul este incredibil! Este capabil să prelungească și să îmbunătățească durata de viață a pacienților, chiar și atunci când cancerul este deja avansat.

Au fost necesari 16 ani de cercetare pentru a ajunge la formula vaccinului. Cel mai important este că nu provoaca efecte secundare grave! Ceea ce este cel mai interesant este faptul că o țară săracă și subdezvoltată, cum ar fi Cuba, a obținut o victorie semnificativă împotriva celei mai mari boli din perioada modernă, dar gigantii farmaceutici, cu toata puterea lor economica, nu s-au apropiat de ceva asemanator.

Vaccinul actioneaza prin atacarea unei proteine ​​numite factor de crestere epidermica, sau EGF, care permite celulelor canceroase pulmonare sa creasca.

CIMAvax stimulează sistemul imunitar pentru a crea anticorpi care se leagă de EGF, împiedicând această proteină să alimenteze celulele canceroase. Avantajul este că salvează persoana de la a suferi doze mari de chimioterapie, asigurând o viață mai lungă și o calitate superioară a vietii. Odată cu administrarea acestui vaccin, pacientul indură mai puțină suferință și, uneori, acest simptom chiar dispare definitiv. În același mod se comporta și cu durerea. În plus, persoana își recapătă greutatea, îmbunătățește apetitul și începe să aibă mai multă energie în fiecare zi. Vaccinul se vinde deja în alte țări, cum ar fi Bosnia, Herțegovina, Columbia, Paraguay și Peru.

Există o mare speranță printre oamenii de știință cubanezi de a putea trata alte tumori, cum ar fi prostata, uterul și sânul. Cubanezii primesc tratament gratuit.Cei care nu locuiesc în Cuba pot obține informații despre vaccin contactând: – Servicii medicale cubaneze. Pagina Web: http://www.smcsalud.cu, e-mail: [email protected]

Sursa: http://viatasisanatate.com/cuba-produce-deja-vaccinul-impotriva-cancerului-este-obtinut-din-venin-de-scorpion-albastru-si-este-capabil-sa-prelungeasca-semnificativ-viata-pacientilor-video/

loading...

Add comment