Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi cu un Taur

1. Taurii sunt foarte loiali în tot ceea ce fac.
Un Taur este unul dintre cei mai loiali și de încredere parteneri pe care-i poți avea de partea ta. Odată ce te aleg, ei te vor alege pentru viață. Întotdeauna vor avea grijă tine și te vor apăra cu înverșunare de ceilalți.

2. Sunt foarte iubitori.
Un Taur va fi unul dintre cei mai buni iubitori ai vietii tale. Ei sunt firi senzuale și romantice – le place să fie aproape de iubitul lor și petrec ore în șir să vă răsfețe cu atingeri blânde.

3. Mâncarea bună este absolut calea spre inima Taurului. Ei iubesc plăcerea fizică și învățând să faci mâncarea favorită, este ceea ce îl va face fericit pe partenerul Taur.

4. Un Taur este cel mai fericit atunci când este înconjurat de un mic cerc social de prieteni și de familie, de alimente și băuturi bune și de o conversație bună. Micile petreceri sunt ideale pentru ei, atâta timp cât toți oamenii, mâncarea și discursul sunt de înaltă calitate.

5. Un Taur câștigă întotdeauna.
Nu te lupta cu el, decat daca vrei sa pierzi.

6. Ei preferă rutina în loc de aventură.
Ei vor alege mereu aceleași mese, restaurante, destinații de călătorie și poziții sexuale, în loc să preleveze ceva nou de fiecare dată.

7. Sunt unii dintre cei mai buni parteneri pe parcursul vieții din zodiac.
Sunt iubitori, loiali, demni de încredere și inteligenți. Dacă dați peste așa ceva, nu uitați cât de norocos sunteți. Taurul are nevoie de la partenerii săi, să fie total cinstiți și demni de încredere. Dacă își pierd încrederea, relația se va termina cel mai probabil.

loading...

Add comment