Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îndrăgostește-te de cel care îți va iubi sufletul mai mult decât trupul

Se spune că iubirea este oarbă.Pentru că atunci când ne îndrăgostim, suntem loviți cu un val de hormoni care sunt frumoși, dar care ne pot îndepărta de realitate. Așadar, dacă tu și partenerul dvs. aveți o relație intimă fizică uimitoare și credeți că acest singur lucru va susține relația dvs. o veșnicie, gândiți-vă din nou. Acesta este un mit.Mulți dintre noi facem greșeala de a ne ,,îndrăgosti” de fizicul și nu de sufletul unei persoane.

Chiar dacă suntem atrași de partea fizică la o persoană, ne îndrăgostim de sufletul și mintea acelei persoane. Sufletul tău știe chiar mai bine decât tine și lucrează în permanență pentru a te ghida pentru a te ajuta să crești, să evoluezi și să trăiești această viață în cel mai bun mod posibil. Deci nu discredita niciodată sufletul. Îți va întrece corpul fizic și va continua să evolueze.Dragostea sufletească este una dintre cele mai înalte ordine de iubire între oameni. Iar aceasta este compusă din trei părți importante: minte, suflet și trup. Sufletul nu moare niciodată. Iar atunci când un suflet întâlnește inteligență, bunătate, înțelegere, compasiune, bunătate și iubire, sunt ca doi magneți inseparabili; energia dintre ei este atât de puternică, încât distanța, neînțelegerile și greșelile nu pot rupe legătura.

Te îndrăgostești de sufletul care te va suna mereu chiar și atunci când liniile de telefonie se confruntă cu probleme sau internetul cade. Acesta este sufletul care îți atrage atenția, indiferent de ce se întâmplă.Acesta este sufletul care te îmbrățișează atunci când ai cel mai mare nevoie, sufletul care e alături de tine și la bine și la greu, sufletul de care să ne îndrăgostim, pentru totdeauna.Ține minte: frumusețea fizică este trecătoare, ea va dispărea în timp, iar frumusețea sufletului va rămâne pentru totdeauna.Frumuseţea fizică poate capta atenţia, dar, în realitate, frumuseţea interioară, captează inimi. Adevărata frumusețe a unei persoane se află în interiorul ei, nu în exterior.

loading...

Add comment