Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Înțelegerea, tandrețea și în primul rând încrederea, valorează mai mult decât „te iubesc”

Există multe lucruri mai importante într-o relație decât un simplu „te iubesc”.Unul dintre aceste lucruri este încrederea.Fără încredere o relație nu are cum să funcționeze, chiar dacă există iubire.Dacă nu poți avea încredere în persoana de lângă tine, atunci nu poți fi într-o relație cu ea. Încrederea este esențială pentru relațiile sănătoase. Fără încredere, trăiești o viață îngrijorată și rănită. Uneori lipsa de încredere, mai ales la început nu înseamnă că trebuie să închei rapid lucrurile. Dar vei ajunge la un moment dat la asta, indiferent cât de mult iubești acea persoană.

De multe ori, nu cuvintele sunt importante pentru a exprima ce simți.Cuvintele pot fi frumoase și plăcute, însă ar trebui să apreciem mai mult tăcerea, faptele și iubirea.Un alt lucru important într-o relație este respectul.Acesta se câștigă zi de zi din acțiunile și comportamentul fiecărui partener.Trăim într-o lume în care cuvintele sunt prea ușor de spus și în care oamenii împărtășesc pe rețelele de socializare mesaje pozitive, bazate pe înțelegere reciprocă și armonie. Pe când, în viața reală, nu practică aceste lucruri cu același patos.

Comunicarea și înțelegerea sunt „motorul” unei relații.Nu cred că poate exista o iubire reală și de durată, fără înțelegere.Ai nevoie de comunicare într-o relație pentru a stabili granițe, a-ți exprima dragostea, a-ți rezolva problemele, a-ți exprima nevoile și chiar pentru a înțelege lucrurile mai bine.Comunicarea este practic totul. Așadar, dacă sunteți cu cineva cu care nu puteți comunica sau nu comunicați bine cu acesta, trebuie să fiți capabil să remediați acest lucru, deoarece nici măcar dragostea nu vă va oferi o relație fericită și sănătoasă.

Nu este nimic mai bun decât să fii cu cineva care este un „partener adevărat în crimă”.Amandoi sunteți o echipă.Dacă nu sunteți o echipă și nu aveți egalitate, vă poate face suficient de nefericiți să stricați relația, indiferent dacă există o mare dragoste sau nu.De asemenea, momentele de tandrețe sunt esențiale într-o relație.Ele păstrează legătura puternică între cei doi parteneri și îi apropie din ce în ce mai mult. Dragostea nu doar se simte, ci se și exprimă, și nu neaparat verbal. Cuplurile care își dovedesc zilnic cât de mult se iubesc sunt mult mai fericite și mai împlinite.Sensul cuvintelor „te iubesc” vor avea mai mult sens dacă veți face toate aceste lucruri.

loading...

Add comment