Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învață să utilizezi bicarbonatul de sodiu pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă

Bicarbonatul de sodiu este des utilizat în bucătărie, în prepararea deserturilor și a altor preparate delicioase.Dar asta nu este tot ceea ce face, mai sunt și alte motive pentru a pune la dispoziție bicarbonat de sodă în dulapul tău de frumusețe, deoarece poate face minuni pentru pielea ta.De la acnee, până la pete ușoare și măști de înfrumusețare.Îți împărtășim în continuare mai multe beneficii ale bicarbonatului de sodiu pentru pielea ta și modul corect de a-l folosi pentru a-ți spori frumusețea.

Bicarbonatul de sodiu este bun pentru alungarea coșurilor.

Luați o linguriță de bicarbonat și amestecați-o cu aceeași cantitate de apă pentru a forma o pastă.Curățați-vă pielea cu apă și aplicați această pastă pe acnee.Puteți utiliza, de asemenea, pe puncte negre și albe.Lăsați timp de 2 minute și clătiți cu apă călduță.Dacă pielea ta se simte ușor uscată după, folosește un hidratant ușor.Folosiți această pastă de două ori pe săptămână pentru a vedea o reducere vizibilă a aspectului acneei.

Bicarbonatul de sodiu este bun pentru luminarea petelor întunecate de pe față.


Aveți pete pe față? Bicarbonatul poate veni în salvarea dvs.pentru a scăpa de ele.Acest lucru se datorează faptului că bicarbonatul de sodiu are proprietăți de albire care ajută la estomparea semnelor și petelor de pe piele. Dar, deoarece folosind bicarbonat de sodiu, așa cum este, poate fi dur, îl amestecăm cu un alt ingredient natural, cum ar fi sucul de lămâie pentru a-l face potrivit pentru aplicarea pe piele.Amestecați cele două pentru a obține o pastă groasă și aplicați pe fața curată și ușor umezită înainte.Lăsați timp de câteva minute și apoi spălați-vă mai întâi cu apă caldă, după care clătiți cu apă rece.Utilizați această mască o dată sau de două ori pe săptămână pentru a vedea schimbările vizibile.

Bicarbonatul de sodiu elimină celulele moarte ale pielii.


Adesea pe pielea noastră se instalează tot felul de impurități și nu ies întotdeauna cu spălarea noastră obișnuită a feței.Pentru a elimina aceste particule minuscule de praf, avem nevoie de un produs de curățare mai eficient, care curăță porii și înlătură aceste impurități. Bicarbonatul ajută la exfolierea pielii și îndepărtează celulele moarte, împreună cu alte impurități.Luați o lingură de bicarbonat și o jumătate de lingură de apă.Faceți o pastă groasă, granuloasă, astfel încât să vă asigurați că nu se diluează cu apă.După spălarea feței, aplicați acest scrub în mișcări circulare, evitând cu atenție zona din jurul ochilor.Apoi spălați-vă cu apă.Aplicați după, un produs hidratant pentru a evita senzația de iritare a pielii.Acest scrub nu este potrivit pentru pielea uscată și sensibilă, dar funcționează cel mai bine pe pielea grasă.Folosiți o dată pe săptămână pentru efecte cât mai bune.

Bicarbonatului de sodiu pentru piele strălucitoare.
Pielea strălucitoare este un semn al pielii sănătoase și tinere.Cu excepția cazului în care mănânci sănătos, ai o rutină de piele impecabilă și primești opt ore de somn, adăugând o strălucire pielii tale nu este ușor. Cu toate acestea, ingredientele naturale care sunt ambalate cu nutrienți esențiali pot veni în salvarea ta.Folosim bicarbonat de sodiu și suc de portocale pentru a face această mască, iar proprietățile lor ajută la creșterea colagenului pielii și la eliminarea impurităților. Portocalele sunt ambalate cu vitamina C care adaugă o strălucire naturală în pielea ta, în timp ce bicarbonatul de sodiu exfoliază ușor pielea îndepărtând stratul de celule moarte ale pielii.

Aceste măști sunt extrem de eficiente pentru a vă curăța tenul și a-l menține sănătos, reglează PH-ul pielii, vă hidratează pielea și vă scapă în același timp și de acnee.

loading...

Add comment