Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Masca naturală care șterge anii de pe chipul tău

În Japonia, acest secret de frumusețe este vechi de secole și s-a dovedit a fi foarte eficient în menținerea pielii netede, ferme și tinere.Știați că orezul este elementul cel mai des utilizat în produsele cosmetice japoneze de ani buni? Ei bine, acest element cosmetic secret al frumuseților din Japonia vă poate ajuta să opriți îmbătrânirea timpurie a pielii voastre.Femeile japoneze folosesc această mască de ani buni.Poate că acesta este secretul lor, de arată atât de bine, chiar și la vârste înaintate.Femeile japoneze știu cu siguranță să aibă grijă de pielea lor.S-ar putea să ne gândim că se datorează numeroaselor produselor cosmetice pe care le folosesc, dar, se pare, că secretul este de fapt acest ingredient unic, accesibil și ușor de găsit, care este orezul.Poate fi surprinzător de știut, dar acest carbohidrat, poate fi folosit ca un tratament pentru acasă, pentru față pentru a lupta împotriva îmbătrânirii premature.

A fost folosit de japonezi de secole. Unele produse cosmetice l-ar încorpora în ingredientele lor, precum și proprietățile antioxidante care împiedică îmbătrânirea pielii și aspectul ridurilor. Prin urmare, orezul este utilizat pe scară largă pentru a face pielea mai tânără și netedă.

Pentru a putea prepara această mască naturală, vom avea nevoie doar de orez fiert, miere și lapte cald.Folosiți miere naturală pentru acest proces. În afară de orez, mierea oferă, de asemenea, multe beneficii pielii, deoarece este folosită pentru a vindeca eficient cosurile, acneea și inflamația.Laptele are de asemenea o contribuție corectă, pentru ca pielea ta să fie netedă și moale.

Fierbem bine 2-3 lunguri mari de orez, apoi amestecăm cu o lingură de lapte și una de miere.Mixăm bine amestecul, până se formează o pastă.

Ultimul și ultimul pas este aplicarea amestecului pe față. Înainte de a face acest lucru, vă rugăm să vă asigurați că fața dvs. este curată, uscată și fără umiditate.Când aplicați, frecați-l ușor pe față timp de două minute.Aplicați apoi pe față uniform, pentru a fi acoperit în întregime, astfel pielea dumneavoastră absoarbe toți nutrienții din amestec.Apoi lăsați-l să se usuce aproximativ 30 minute până la o oră. Când este uscat, spălați și clătiți cu apă călduță sau cu apa în care ați fiert orezul.Pentru cele mai bune rezultate, efectuați aceste procese cel puțin o dată pe săptămână și veți fi surprinși de rezultate.

loading...

Add comment