Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum te ajuta bicarbonatul de sodiu in tratarea infectiei urinare

Întotdeauna te grăbești la baie din cauza unei nevoi constante de a face pipi? Urina arde la ieșire sau vine cu o durere de abdomen inferior? Oh, ar putea fi o infecție a tractului urinar.Oricine a avut o infecție urinară sau o infecție a tractului urinar, cunoaște disconfortul și durerea pe care aceasta o poate aduce.

Mulți oameni vor încerca mai întâi să-și amelioreze simptomele cu auto-tratament, apelând la poveștile prietenilor sau rudelor.Dar funcționează aceste remedii casnice? Există multe tratamente la domiciliu pentru aceste infecții enervante și dureroase, una dintre cele mai frecvente fiind bicarbonatul de sodiu.

Studiile susțin metoda bicarbonatului de sodiu pentru tratarea infecției urinare, deoarece bicarbonatul de sodiu neutralizează acidul din urină, ceea ce permite corpului tău să aibă grijă de bacterii de unul singur. Ei susțin, de asemenea, că bicarbonatul de sodiu vă ajută să vă dezintoxicați rinichii, ceea ce împiedică răspândirea infecției acolo și provoacă daune.

Pentru a folosi bicarbonatul de sodiu ca tratament, dizolvați 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă. Este cel mai eficient să folosiți apă caldă, care dizolvă particulele mai repede. Bea asta pe stomacul gol. Apoi, continuați să beți o 1/2 linguriță dizolvată într-un pahar de apă la fiecare două ore până când durerea sau discomfortul dispare.

Singura responsabilitate atunci când se utilizează bicarbonatul de sodiu ca remediu pentru casă este că prea mult bicarbonat de sodiu poate fi dăunător și chiar periculos de ingerat. Este esențial să nu dizolvați mai mult de 1 linguriță în paharul cu apă.Cu toate acestea, utilizarea cantității sugerate ar trebui să fie eficientă pentru a scăpa de infecția urinară.

loading...

Add comment