Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
amestec-pentru-riduri

Spune-ți adio petelor, ridurilor, pistruilor și negilor cu acest amestec natural

Pentru a prepara amestecul „minune” despre care o să vorbim, aveți nevoie de câteva ingrediente, unele dintre ele se găsesc în casa oricui: 3 căței de usturoi, 4 lămâi, 10 grame de miere și 200 ml ulei de in.

Se curăță cățeii de usturoi șu se taie bucăți mici.Lămâile se curăță și ele de coajă și se taie felii mici.Apoi se pun toate ingredientele într-un borcan de sticlă cu capac și se pastrează la fridiger.Se consumă câte o lingură pe zi din acest amestec natural.

Acest tratament este foarte bun și pentru întărirea corpului și a imunității.În medicina populară, lămâia, mierea și usturoiul sunt adesea folosite ca medicamente.Acest amestec mărește apărarea organismului și ajută la eliminarea simptomelor infecțiilor. Are acțiuni antivirale, antibacteriene și antiparazitare. Este folosit pentru a curăța corpul de toxine și toxine.

Usturoiul, ingredientul „vedetă” conține antioxidanți care împiedică procesul de îmbătrânire, protejează împotriva apariției demenței senile, curăță arterele si vasele de sange din placi, reducand astfel riscul bolilor de inima.Usturoiul elimină microbii din corp,în timp ce mierea reface ţesturile şi redă strălucirea pielii.După ce veți consuma regulat acest amestec,veți observa semne de îmbunătățire a tenului, pielea va deveni mai elastică și ridurile fine se vor estompa.Vitamina C din lămâie este și un antioxidant puternic,ce redă elasticitatea pielii,estompează ridurile şi întăreşte sistemul imunitar.

Atenție, nu faceți auto-medicație. Înainte de a lua un amestec de miere, lămâie și usturoi, consultați un medic.Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma acest amestec.

loading...

Add comment