Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum se prepară ceaiul de ghimbir pentru efecte puternice

Ghimbirul a fost folosit de mii de ani pentru a condimenta mâncarea și în medicină pentru a trata diferite afecțiuni.Consumul de ceai de ghimbir poate ajuta cu orice, de la dureri misculare,artrită la prevenirea cancerului.

Iată doar câteva dintre beneficiile cunoscute și suspectate ale ceaiului de ghimbir.

Scade tensiunea arterială și menține sănătatea inimii.Consumul de ceai de ghimbir poate fi protector împotriva bolilor de inimă, îmbunătățește circulația sângelui, scade nivelul colesterolului, ameliorează arsurile la stomac, scade tensiunea arterială și previne formarea cheagurilor de sânge.

Studiile spun că ceaiul de ghimbirul poate fi eficient în gestionarea obezității.Ghimbirul poate ajuta la îmbunătățirea controlului zahărului din sânge, la reducerea A1C, a insulinei și a trigliceridelor în rândul persoanelor cu diabet zaharat de tip 2, sugerează unele cercetări.

Ceaiul de ghimbir este un bun analgezic.A fost folosit pentru tratarea inflamației de secole, iar această practică are acum un corp de dovezi științifice în spatele ei. S-a arătat în mai multe studii că ceaiul de ghimbir ajuta la calmarea durerilor de artroză a genunchiului, în special.Poate ajuta, de asemenea, la calmarea durerilor de cap, crampelor menstruale, mușchilor dureri și a altor tipuri de dureri.

Sprijin imunitar și prevenirea cancerului.Se spune că antioxidanții din ghimbir pot ajuta la consolidarea imunității și la reducerea stresului. Inhalarea aburului din ceaiul de ghimbir poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea congestiei nazale și a altor probleme respiratorii de la alergiile obișnuite la răceli.

Cercetările au arătat chiar că ghimbirul poate ajuta la prevenirea cancerului. În cercetările de laborator, ghimbirul s-a dovedit a lupta împotriva mai multor tipuri diferite de celule canceroase, inclusiv cancerul pancreatic și cancerul de colon.

Cum se prepară ceaiul de ghimbir acasă?
Iată o rețetă ușoară pentru a prepara ceaiul de ghimbir.Avem nevoie de 4-5 felii subțiri de ghimbir decojit, crud, 2 căni de apă și sucul de la o jumătate de lămâie. Puteți adăuga mai multe felii de ghimbir, dacă doriți ca ceaiul de ghimbir să fie mai aromat.Mai întâi, spălați și frecați rădăcina de ghimbir.Apoi, decojiți și tăiați felii subțiri.Umpleți un vas mediu cu 2 căni de apă. Puneți feliile de ghimbir în apă și lăsați să fiarbă ușor timp de 10 până la 20 de minute, în funcție de cât de tare și picant vă place ceaiul la gust.După ce ați oprit focul, lăsați puțin să se răcească și adăugați sucul de lămâie.Serviți apoi în cana preferată.

loading...

Add comment