Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Aloe vera nu trebuie să lipsească din casă dacă sunt persoane cu probleme de sănătate

Planta aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antibacteriene.Aloe vera are o istorie lungă de utilizare populară și tradițională. Este folosit în medicina tradițională indiană pentru constipație, colici, boli de piele, infestare cu viermi și infecții.Gelul de aloe vera conține antioxidanți puternici care aparțin unei familii mari de substanțe cunoscute sub numele de polifenoli. Acești polifenoli, împreună cu câțiva alți compuși din aloe vera, ajută la inhibarea creșterii anumitor bacterii care pot provoca infecții la oameni.

Compușii bioactivi din Aloe vera sunt pretinși a fi foarte eficienți în tratamentul diferitelor afecțiuni, cum ar fi arsuri, reacții alergice, artrită reumatoidă, febră reumatică, indigestie acidă, ulcere, diabet, boli de piele, dizenterie, diaree, pile și afecțiuni inflamatorii ale sistemul digestiv.

Două linguri de suc de aloe vera pe zi poate duce la scăderea nivelului zahărului din sânge la persoanele cu diabet zaharat de tip 2, potrivit unui studiu. Acest lucru ar putea însemna că aloe vera poate avea un viitor în tratamentul diabetului.Dar persoanele cu diabet, care iau medicamente pentru scăderea glicemiei, ar trebui să fie precaute atunci când consumă aloe vera. Sucul împreună cu medicamentele pentru diabet ar putea reduce numărul de glucoză la niveluri periculoase.

Aloe vera este considerat un laxativ natural. O mână de studii au analizat beneficiile suculentelor pentru a ajuta digestia.Clinica Mayo recomandă ca aloe vera să poată fi folosită pentru a ameliora constipația, dar cu moderație. Ei sfătuiesc că o mică de suc este suficientă.

Aloe Vera în apă de gură poate îmbunătăți sănătatea dentară.Aloe vera ar putea fi un plus neașteptat de util la regimul tău de sănătate orală, datorită posibilelor sale proprietăți anti-placă și anti-gingivita.

O altă întrebuințare a plantei aloe vera este stimularea producției de colagen și combaterea îmbătrânirii pielii.Aloe vera a fost folosită ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii, de la creme hidratante la măști de față – și din motive întemeiate. Aplicarea unei creme hidratante este un pas important in regimul tau de frumusete, deoarece capteaza apa in piele, ajutand-o sa para mai tanara.Rezultatul poate fi o piele cu aspect mai strâns și mai puține riduri, dar acest lucru nu a fost studiat în mod concludent.

loading...

Add comment