Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dieta cu pufuleţi te ajută să slăbeşti 7 kg în doar patru săptămâni.

Majoritatea femeilor sunt nemulțumite de greutate. Unele ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să vă scape de kilogramele nedorite.O dietă care are la bază banalii pufuleți promite să fie soluția salvatoare, potrivit doctorulzilei.ro.

Dieta pe bază de pufuleți.
Dimineața: este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghinare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar și ceai negru sau verde.

În fiecare dimineață alege să consumi un alt ceai. De exemplu, dacă într-o dimineață ai savurat un ceai de păpădie, în dimineața următoare bea de anghinare. Și tot așa.

Toate aceste ceaiuri dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale. Mănâncă jumătate de pungă de pufuleți.

Iaurt, legume, fructe, carne și pufuleți.
Gustare: 100 -120 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți
Prânz: 100 de grame de legume și 100 de grame de carne. Acestea trebuie musai preparate la aburi, cuptor sau fierte.
Gustare: Un fruct la alegere dintre acestea: măr, pară, portocală, grepfrut, clementină. Mănâcă și pufuleți (vreo două mâini).
Cafeaua nu este permisă
Seara: O salată (la alegere, dar care să nu depășească 200 de grame). Bea și o cană de ceai (la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață) și mănâncă o mână de pufuleți.

Este indicat ca acest regim să nu fie ținut mai mult de patru săptămâni. Nu aveți voie să beți cafea în această perioadă sau să optați pentru alte alimente decât cele indicate în acestă cură de slăbire. Ceaiul se bea întotdeauna neîndulcit.

loading...

Add comment