Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bambusul de apartament. Planta care poartă noroc casei

Bambusul este o plantă de interior care este atractivă, populară și ușor de îngrijit.Bambusul este o plantă care este binecunoscută pentru a aduce noroc și este unul dintre elementele esențiale ale Feng Shui.Asociat cu Feng-Shui, fiecare aranjament al acestei plante are un număr specific de tulpini, fiecare având un sens propriu specific: trei înseamnă fericire, longevitate și bogăție; cinci tulpini sunt pentru avere; șase vor aduce noroc; șapte sănătate, Opt tulpini de bambus ar trebui să aducă energie pozitivă pentru a crește fertilitatea și 10 denotă toate lucrurile bune în viață. Dacă sunteți „norocoși” să aveți 21 de tulpini, atunci se crede că va aduce binecuvântări ale sănătății durabile și bogăție mare.Primirea acestei plante drept cadou presupune a aduce noroc.Se presupune că două tulpini de bambus aduc abundență de dragoste și dublează factorul norocului. Oamenii oferă acest lucru pentru a-și exprima dragostea și afecțiunea.

Bambusul de apartament are nevoie de o ingrijire minimă. Nu este deloc pretențios, are nevoie doar de apă, puțină lumină și o temperatură confortabilă.Desi are nevoie de lumina nu-i trebuie lumina directa a soarelui. In mediul natural bambusul creste in locuri umbroase si foarte umede.Daca tu te simti bine din punct de vedere al confortului termic in casa, si bambusul de apartament o sa se simta bine.Apa din vasul in care ii tinem trebuie schimbata complet o data pe saptamana. Iar o dată pe lună, trebuie scos din vasul în care stă și spalat sub jetul de apa. El poate crește până la aproximativ 2 până la 3 metri înălțime.

Fie că alegeți bambusul de apartament datorită semnificației sale în ceea ce privește norocul, sau dacă îl alegeți pur și simplu pentru că este frumos și ușor de îngrijit, nu puteți da greș cu această plantă minunată.Verdete tare al frunzelor de bambus se incadreaza in orice decor si coloreaza orice camera.

 

loading...

Add comment