Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce trebuie să respecți o persoană născută în zodia Pești?

Pestii sunt un suflet extrem de amabil si plin de compasiune, care are multă dragoste de oferit. Inima lor deschisă le permite să vadă cei mai bun din oameni. Pestii sunt un spirit extrem de pozitiv pentru a fi în jurul lor și au o modalitate de a aduce cele mai bune rezultate. Ei sunt incredibil de susținători pentru cei dragi și îi încurajează întotdeauna în tot ceea ce fac.

Pentru Pesti , ceea ce este in interior conteaza cu adevarat. Pestii nu sunt o creatura superficiala si au tendinta de a fi mult mai interesati de cine este o persoana in interiorul ei decat de ceea ce se intampla sa arate in exterior. Îi place să cunoască pe cineva la un nivel mai profund. Sunt incredibil de intuitivi și isi urmaresc instinctele. Când vine vorba de prieteni ei prefera calitatea peste cantitate. Vorba aia: „puțini, dar buni”. Peștilor nu le place să-și piardă timpul încercând să mențină sute de prietenii la nivel de suprafață și în schimb se concentrează pe cultivarea unor relații mai substanțiale și mai semnificative. Ei tind să-și petreacă timpul cu cei care contează cel mai mult pentru ei.

Pestii sunt indivizi profund emotivi care simt totul intens. Starea lor de spirit se pare că se schimbă ca și vântul și pot trece de la un sentiment nemaipomenit într-un moment până la capătul lumii un minut mai târziu. Poate fi greu pentru alții să țină pasul cu ei. Sunt capabili să citească intențiile cuiva și alte indicii subtile, iar atunci când cineva are mai puține intenții savuroase, mintea Pestilor va observa asta rapid.

Personalitatea Pestilor tinde să fie extrem de generoasă și este foarte mult în natura lor să ajute pe oricine are nevoie. Sunt genul de oameni care ți-ar da cămașa de pe ei. Ei au o dorință puternică pentru o relație profundă și semnificativă. Apreciaza onestitatea si sinceritatea la o persoană. Urăsc să fie mințiți și, dacă ești direct cu ei, atunci ei vor avea întotdeauna respect pentru tine.

loading...

Add comment