Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un preot a fost arestat după ce a vândut bilete spre Rai cu 5oo de dolari bucata

Tito Wats, un preot din Zimbabwe, Africa,  a fost arestat după ce a vândut „bilete spre Rai” la 500 de dolari bucată.Poliția spune că Pastorul și soția sa au înșelat în mare măsură numeroși oameni să cumpere bilete care să le ofere acces la porțile raiului.Aparent, preotul le-a spus celor mii de oameni care au cumpărat bilele, că tocmai Iisus i-a dat biletele.

„Nu-mi pasă ce spun oamenii sau poliția despre mine, sunt persecutat din cauza faptului că fac lucrarea lui Dumnezeu.Iisus Hristos mi-a apărut și mi-a dat biletele din aur curat, ca să le pot vinde oamenilor care doresc mântuire”, a adăugat el.

Știrile au susținut că mii de oameni au protestat împotriva arestării sale, deoarece au crezut că ar trebui să fie liber.Pastorul le-a spus chiar oamenilor că biletele erau din aur solid și fiecare bilet are rezervat un loc în ceruri.Cu toate acestea, rapoartele Poliției au remarcat că biletele erau de fapt din lemn suflate cu aur.Biletel arătau ca niște lingouri, după cum se vede și în poza de mai jos, iar pe fiecare dintre ele scria mesajul „Bilet spre Rai.Valabil pentru o singură persoană.”

„Nu-mi pasă ce spune poliția. Biletele sunt din aur solid … nu sunt suflate sau pictate cu aur. Și Iisus a fost cel care mi le-a dat și mi-a spus să le vând, pentru a putea să-mi fac niște bani pentru a merge în spațiul exterior. Am întâlnit un extraterestru pe nume Stevie care mi-a spus că dacă adun banii, mă va duce pe mine și pe soția mea cu un Ozn pe planeta sa. Așadar, încercați să trimiteți un om nevinovat în închisoare și să vedeți ce se întâmplă. Ar trebui să-l arestați pe Isus pentru că el este cel care mi-a dat biletele de aur și mi-a spus să le vând.”, aceasta a fost declarația bărbatului la poliție din câte citează sursele.

Poliția a găsit cel putin 10 mii de dolari în casa acestuia si pui de crocodil.

loading...

Add comment