Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un cățel lăsat să moară, legat la bot și la lăbuțe, nu-și poate stăpâni bucuria când este salvat

Câinii sunt prea puri și prea buni pentru lumea în care trăim. Unii oameni nu merită încrederea și afecțiunea lor necondiționată. Chiar dacă un câine este maltratat de către proprietarul său, câinele va oferi stăpânului său dragoste oricum.Acesta este cazul cu această poveste de mai jos.

Carlos Carrillo este un instalator. Într-o zi de vineri,el și colegul său au fost chemați la un loc de muncă în Robstown, Texas. În timp ce conducea, cei doi bărbați au observat ceva ciudat într-un șanț de pe marginea unui drum de țară pe care conduceau.Cei doi nu erau siguri ce au văzut mai exact.Se mișca ceva.Au tras pe dreapta imediat și au aruncat o privire mai atentă, nu i-au putut crede ochii ce au văzut.

„Era un câine legat la bot și la lăbuțe, lăsat probabil să moară în chinuri groznice. Mi s-a ridicat părul pe tot corpul când ma văzut reacția cățelului când a observat că mă îndrept spre el.Parcă știa că-i voi salva viața.Nu știu ce fel de oameni ar putea face un asemenea lucru”, spune Carlos.

 

O persoană oribilă intenționa să-l lase pe acest câine dulce să moară, dar Carlos și colegul său au reușit să-l salveze.După salvarea curajoasă, cei doi instalatori au luat câinele în vehiculul lor și au condus spre un adăpost din apropiere.În ciuda faptului că acest cățel a trecut prin chinuri groaznice, el nu a avut decât dragoste și recunoștință pentru salvatorii lui. El încă mai avea încredere și adora oamenii. Era atât de inocent.

„Uită-te la acea față, spuse Carlos. Știe că a fost salvat!”

Ajuns la adăpost, câinele a fost examinat, i s-a administrat un tratament, a primit mâncare, iar acum își așteaptă noua sa familie.Este foarte trist din păcate, că există astfel de oameni, care să se comporte în acest fel cu un animal lipsit de apărare.

loading...

Add comment