Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să nu uităm niciodată de unde am plecat,indiferent unde ajungem.

Nu uita niciodata de unde ai plecat. Nu uita niciodată unde vrei să mergi. Acestea sunt cuvinte pe care le-am învățat de la tatăl meu la o vârstă fragedă. Rezumă pentru mine ce înseamnă viața. Ne spune că, deși trebuie să ne uităm întotdeauna cu atenție la obiectivul nostru final, nu ar trebui să pierdem niciodată din vedere moștenirea noastră și ceea ce ne-a făcut să începem în viață.

Ar trebui să visăm întotdeauna cât mai sus și din ce în ce mai sus.Ar trebui să avem vise mari și apoi să stabilim vise și mai mari. Nu ar trebui să stabilim limite la ceea ce putem îndrăzni să realizăm în timpul nostru pe acest Pământ.Nu ar trebui să uităm niciodată unde vrem să mergem.În același timp, nu ar trebui să uităm niciodată de unde am venit, indiferent unde ajungem.

Fiecare dintre noi are o poveste.Poate că nu toți am fost norocoși să ne naștem cu totul la nas.Nu toți ne naștem în familii bogate din punct de vedere financiar, dar poate ne-am născut într-o familie bogată în multe alte feluri.Poate că nu am fi aici dacă nu ne-ar fi inspirat părinții noștri, munca lor grea și determinarea lor de a face o viață mai bună pentru noi și frații noștri.Nu am fi fost binecuvântați cu un succes imens dacă nu am fi avut exemplul lor de urmat.

Pentru a ajunge acolo unde vă doriți, aveți nevoie de o hartă rutieră. Trebuie să trasați traseul cel mai scurt și cel mai rapid, știind că ar putea exista unele lucrări rutiere care împiedică calea și ocoliri care ar putea fi necesare. Dar când acestea se întâmplă, te îndrepți în jurul lor, navighezi înapoi pe curs și pui piciorul pe pedală.Doar așa vei putea vedea și evalua provocările cu care te-ai confruntat și obstacolele pe care le-ai depășit. Vei aprecia lecțiile pe care le-ai învățat și vei înțelege valoarea schimbării modului în care ne comportăm și a deciziilor de afaceri pe care le luăm.Învățăm din greșeli.Acesta nu este un secret.Acesta este semnul distinctiv al unui adevărat antreprenor.

Indiferent cât de sus te urci, nu uita niciodată de unde ai venit. Este ceea ce te-a ajutat să fii cine ești astăzi. Rămâneți mereu umili și recunoscători față de cei care aleg să facă călătoria cu voi. Fii concentrat pe locul în care vrei să mergi și nu lasă niciodată frica să-ți împiedice planurile.

loading...

Add comment