Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
babavanga

Baba Vanga, profeții pentru anul 2023.Ar fi prezis cu exactitate ce se va întâmpla.

Baba Vanga este o faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria. A fost un herborist care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Bulgaria, în munții Kozhuh, în regiunea Yer Rupite. Se pretinde că are abilități paranormale.Clarvăzătoarea şi-a pierdut vederea la 12 ani, iar de atunci a susţinut că poate vedea evenimente din viitor.Viața i-a fost presărată cu multe întâmplări nefericite. Și-a pierdut mama la numai 3 ani, iar tatăl s-a înrolat în armata bulgară pentru a lupta în cel de-l doilea Război Mondial.

Ea ar fi anticipat multe tragedii de-a lungul timpului, care s-au confirmat a fi adevărate.Potrivit scrie The Mirror ar fi prezis tragedia de la Cernobîl, moartea prinţesei Diana, dar şi Brexitul, unul dintre cele mai importante venimente politice din ultimii ani.Supranumită Nostradamus din balcani, Baba Vanga ar avea o corectitudine de 85% în previziunile pe care le-a făcut.După moartea ei din 1996, tot mai mulţi oameni au început să creadă în predicţiile sale continuând să susţină că acestea chiar devin realitate.A făcut previziuni până în anul 5079, când, susține ea, lumea se va sfârși.Profețiile din fiecare an sunt dezvăluite la început, dar există întotdeauna îndoieli asupra veridicității lor, deoarece acestea nu au fost niciodată scrise, ci dictate celor care îi erau alături.

Cunoscuta clarvăzătoare din Balcani, Baba Vanga, a lăsat posterității numeroase profeții, inclusiv pentru anul 2022, iar unele dintre acestea s-au și adeverit.Baba Vanga a mai susținut că Asia și Australia vor fi afectate de „inundații uriașe”, iar cutremurele și tsunami-urile vor face ravagii.

Baba Vanga a mai făcut o predicție potrivit căreia anul viitor dezastrele naturale și catastrofele naturale vor zgudui lumea. Milioane de oameni vor muri, a spus ea.Potrivit profeției, până anul viitor, populația planetei se va reduce drastic.  În 2023 va avea loc o furtună solară, un „tsunami solar”, de o intensitate nemaivăzută până acum Mai ales persoanele în vârstă.În anul 2033 Baba Vanga ar fi prezis că gheţa de la Poli se va topi, iar nivelul Oceanului Planetar va fi în continuă creştere.Ea a mai prezis că în 2046 oamenii vor trăi mai mult de 100 de ani datorită tehnologiei transplantului de organe. Din 2100, ea credea că noaptea va dispărea și lumina artificială a soarelui va lumina o altă parte a Pământului.

loading...

Add comment