Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 puncte de presiune pentru a vă stimula metabolismul și pentru a accelera pierderea în greutate

Acupresura este o forma antica de masaj pe corpul tau pentru a ajuta la fluxul de energie, in conformitate cu o teorie traditionala chineza medicala. Prin apăsarea pe unele dintre punctele energetice ale meridianului pe corpul tău, poți face din nou fluxul de energie și te ajută să lucrezi mai bine. Această practică are aproape 2000 de ani , iar experiența multor oameni dovedește că poate ajuta și la pierderea în greutate. Noi am g[sit 10 puncte de presiune care ajută la restabilirea fluxului de energie către organele care afectează pierderea în greutate. Faceți acest masaj simplu pe o bază zilnică, iar corpul dumneavoastră vă va mulțumi. Una dintre cele mai importante reguli atunci când faci acupresură este să fii calm și relaxat. Înainte de a începe rutina, faceți niște exerciții de respirație pentru a face oxigenul să curgă prin corpul vostru.

1. În partea de sus a trapezului.


Acest punct este situat pe spatele dvs. unde gâtul se întâlnește cu umărul și este direct în linie cu mamelonul. Puneți presiune pe acest loc timp de un minut, apoi repetați pe partea opusă a corpului. Repetați zilnic.

2. Podul nasului.


Priviți în oglindă și găsiți locul de acupresură între ochi și podul nasului. Accidentați zona care duce de la ochi spre podul nas.

3. Capul pieptului.


Suprafața deasupra plexului celiatic, amplasat pe sânul dvs. , este un alt punct de acupressură care vă poate ajuta să restabiliți energia și să scăpați în greutate. Apăsați punctul indicat timp de un minut. Repetați zilnic.

4. Urechea.


Punctul drept între ureche și templu este cel pe care îl cauți. Aplicați o presiune și o masați timp de un minut.

5. Abdomen.


Abdomenul are multe puncte de presiune care pot activa un flux de energie mai rapid, făcând astfel mai ușor să piardă în greutate. Dar trebuie să căutați un anumit punct – este situat cu 2 degete în jos de pe butonul buric. Masați acest loc timp de un minut. Se repetă zilnic.

6. Punctele stomacului.


Aceste două pete sunt situate chiar sub piept în zona în care este stomacul. Masați burta în sus. Repetați zilnic.

7. Cot.


Partea interioară a cotului este un alt punct de acupressură. Aplicați o presiune timp de un minut.

8. Genunchi.


Genunchii sunt, de asemenea, puncte excelente pentru un masaj acupressure. Aplicați presiune la fiecare loc pe zi.

9. Buza superioară.


Zona de deasupra buzei superioare este ceea ce căutați atunci când faceți un masaj de acupressură pe fața dumneavoastră. Aplicați o presiune timp de un minut.

10. Mâna.


După ce ați terminat cu masajul acupressure pe cap, corp și membre, mutați-vă în mâini. Există un loc exact între partea exterioară a mâinii și degetul mare . Masați-l timp de un minut pe zi.

Prin găsirea tuturor punctelor de presiune specifice din corpul dvs. care lucrează pentru a vă face sistemul digestiv și metabolismul să funcționeze, puteți accelera cu ușurință pierderea în greutate. Este important să faceți din acest masaj de acupresură o rutină, astfel încât să aibă un efect real asupra corpului dumneavoastră.

loading...

Add comment