Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 alimente care pot avea un efect ciudat asupra psihicului tău

Este din ce în ce mai trendy să mănânci alimente sănătoase. Când ne uităm la rafturile din magazinele de băcănie și studiem ingredientele fiecărui lucru pe care îl mâncăm, este ușor să vedem care alimente sunt mai utile organismului nostru și care sunt mai dăunătoare. Dar studiile științifice au dovedit că este greu să spunem ce este cu adevărat benefic pentru sănătatea noastră și ce nu este, deoarece multe alimente conțin de fapt o mulțime de substanțe chimice diferite pe care nici măcar nu am știut că au existat.Noi am făcut o listă cu câteva alimente care pot avea atât efecte negative, cât și negative, asupra psihicurilor noastre.

Orezul curățat conține carbohidrați rapizi care fac moleculele de glucoză să intre în sânge rapid. Nivelul zahărului se poate schimba în mod dramatic, ceea ce poate avea un efect negativ asupra sănătății creierului și asupra sistemului nervos.
Popcornul conține proteine, aur, fosfor, fier, siliciu și magneziu, care permit sistemului nervos să funcționeze corect. Popcornul ajută la lupta împotriva depresiei și stresului.

Pastele conțin gluten necesar pentru creșterea lor. Anticorpii (compușii proteici care împiedică reproducerea microorganismelor și distrug produsele toxice pe care le produc) în gluten pot ataca, de asemenea, substanțele chimice care sunt foarte importante pentru noi. Deci, dacă avem o lipsă a acestor substanțe chimice, am putea suferi de atacuri de panică și depresie
Ciocolata neagra contine flavonoide care sunt responsabile pentru activarea celulelor creierului. Această hrană face ca vasele să fie mai mari, să stimuleze funcția creierului și să o furnizeze cu oxigen.

Brânza conține tiramină produsă atunci când proteina se descompune. Tiramina poate crește semnificativ tensiunea arterială și provoacă migrene.
Cartofii copți sunt bogați în potasiu care trimite oxigen la creier . De asemenea, conține glucoză, vitamina B și aminoacizi, care toate sporesc alimentarea cu sânge a creierului pentru a se asigura că primește toată energia necesară pentru a funcționa.

Fasolele conțin acid tanic. Dacă corpul tău are prea mult, va avea probleme cu ruperea mineralelor, cum ar fi fierul. Acest lucru poate duce la probleme cu alimentarea cu sânge a creierului și dezvoltarea anemiei .
Curcumina sau curcuma, care este ingredientul principal în curry, conține o mulțime de antioxidanți și luptă împotriva îmbătrânirii creierului . Ele susțin funcții cognitive care de obicei se agravează odată cu vârsta.
Sofranul, un alt condiment oriental conține o mulțime de minerale, vitamina B și vitamina C. Îmbunătățește funcția creierului și chiar tratează unele tulburări.
Scorțișoara face creierul mai activ, deoarece conține aceste ingrediente extrem de importante: alcool cinamilic și cinamaldehidă. Mirosul de scorțișoară ne ajută să rezolvăm sarcini care necesită multă atenție, memorie vizuală și reacții rapide.

loading...

Add comment