Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O mamă a 5 copii a postat o fotografie după naștere pentru a dovedi că, corpul femeii este întotdeauna frumos

Diete, botox, haine și coafuri. Uneori se simte ca lumea este prea superficială, iar oamenii care nu se potrivesc cu noutățile sunt judecați sever. Dar, de cele mai multe ori, acest lucru ne împiedică să afirmăm că frumusețea este ceva profund, nu superficial, iar această mamă a 5 copii demonstrează acest lucru prin faptul că a arătat fără egal corpul său postpartum lumii.

Brenda Stearns este din Mexic, dar s-a mutat în SUA cu ani în urmă. Printr-o greșeală norocoasă, ea a scris o dată greșit numărul și a ajuns să se căsătorească cu tipul din spatele telefonului. Astăzi trăiesc în Ohio, iar Brenda împărtășește viața ei fericită, înconjurată de scutece, de treburile casnice și de 5 copii frumoși . Trăia o viață fericită până când depresia a venit pe drum.

Avea cel de-al 5-lea copil și suferea de depresie postpartum. Trecuseră deja 3 luni, dar trupul ei nu se mai întorcea la forma lui de dinainte de copil.Nu se simțea confortabilă în pielea ei și se simțea nefericită. Asta a fost până când ea a decis să nu se mai concentreze asupra emoției și să înceapă să se concentreze asupra realității. „Realitatea este că corpul meu este puternic și frumos … și așa este și al tău ” , a afirmat Brenda.

A luat fotografia de mai sus și a postat-o ​​pe social media. „Am postat această fotografie pentru a aminti că nu contează cum arată corpul nostru în momentul de față – este timpul să ne sărbătorim frumusețea noastră”, a împărtășit ea. Cei mai mulți dintre noi ar găsi acest lucru inspirat pentru noile mămici, dar mulți au numit-o pe această femeie, dezgustătoare pentru că și-a arătat corpul supă naștere.

Nu a fost deranjată de comentariile răutăcioase. În schimb, a început o mișcare de sensibilizare cu privire la frumusețea maternității . Femeile au lăudat-o pentru puterea și motivația pe care le-o dă și pentru munca pe care o făcea în normalizarea corpului postpartum. „Ești uimitor, mămico!” Este un comentariu regulat pe posturile ei. Acum are peste 25.000 de adepți dornici să-i asculte sfatul, motivația și povestirile despre copiii ei.Dar unul dintre cele mai semnificative lucruri pe care încearcă să le amintească este faptul că copiii se uită la ea ca la un întreg. „Ei ne cunosc inimile si ne iubesc neconditionat. Și asta este tot ce contează „, afirmă Brenda. Comentariile judiciare sunt lipsite de valoare în comparație cu acestea.

Într-o perioadă în care standardele de frumusețe par a fi o regulă, este întotdeauna bine să auzi povestea unei femei curajoase care le sfidează.

loading...

Add comment