Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cura de slăbire cu apă fiartă: cum slăbești 20 de kilograme în 21 de zile

Nu trebuie să fiți un nutriționist sau un antrenor personal pentru a ști că reducerea excesului de calorii din dieta dvs. și creșterea nivelului de activitate este formula de bază pentru pierderea în greutate.Deși exercițiile fizice te fac mai puternic și măresc metabolismul, obiceiurile tale alimentare pot avea un efect și mai mare asupra taliei tale. Alegeți mai degrabă apă decât băuturi calorice de orice fel și evitați în special băuturile bogate în zahăr. Apa este o modalitate ușoară de a începe saltul și de a susține orice pierdere în greutate.

Dieta cu apă caldă.
Nu este surprinzător faptul că există nenumărate mituri despre modul în care puteți pierde greutatea mai repede sau cum puteți să pierdeți în greutate cu foarte puține eforturi. Un astfel de mit este că puteți să scăpați în greutate consumând apă fierbinte. Acest mit se bazează pe premisa că sistemul dvs. digestiv trebuie să aducă apă caldă până la temperatura corpului de bază pentru a absorbi apa, care – conform mitului – arde câteva calorii și mărește metabolismul în proces.

Apa caldă începe să crească metabolismul și, de asemenea, ajută la eliminarea acelor toxine dăunătoare care se bucură să se stabilească în corpul nostru peste noapte și în timpul zilei. Evident, apa hidratează și corpul nostru, iar apa caldă ne poate ajuta să simțim mai puțin foame ca un mic bonus.

Dacă motivul de a pierde în greutate prin dieta cu apă caldă nu este suficient, iată câteva motive suplimentare pentru a veni și a vă alătura brigadei dieta cu apă caldă:
Consumul de apă fierbinte poate ușura acele simptome reci neplăcute.
Pacienții cu arsuri la stomac au observat că această dietă ameliorează această afecțiune.
Dacă suferiți de constipație, apa caldă poate ajuta la diminuarea acestor probleme.
Dieta cu apă caldă a fost, de asemenea, cunoscută pentru a îmbunătăți condițiile de piele uscată.
Dacă adăugați lamaie la ceașcă de apă caldă de dimineață, aceasta vă poate stimula sistemul imunitar datorită vitaminei C.

loading...

Add comment