Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Frunzele de varză – absorb aproape toate bolile din corpul uman.

Frunzele de varză sunt un remediu natural minunat. Natura ascunde atâtea secrete unice care pot fi utile în orice caz. Ați auzit, de exemplu, că frunzele de varză pot fi folosite ca medicamente? Așa este, iar utilizările curative ale acestei legume altfel delicioase nu sunt una și două.

De exemplu, puteți folosi frunzele pentru umflarea cauzată de diverse leziuni. Dacă te lovești și zona rănită începe să se umfle – aplică-o cu o frunză de varză proaspătă și atașează-o cu un bandaj. Cel mai bine este să mențineți compresa aprinsă toată noaptea.

Dimineața, nu vă faceți griji cu privire la aspectul frunzei – sucurile sale vor fi absorbite în corpul dvs. și va arăta ciudat. Pe de altă parte, veți simți imediat efectul său benefic. Frunzele de varză ajută și la problemele tiroidiene.

Pariați pe varză și dureri de cap. Aplicați frunzele pe tâmple și vârful capului și puneți o pălărie. Puneți și frunze de varză în sutien. Legumele ajută și la problemele cu varicele. Aplicați locurile cu varză proaspătă și bandaj. Atenţie! Dacă vă simțiți ars, îndepărtați imediat compresa.

Care sunt proprietățile curative ale varzei și ce alte boli vindecă?
Proprietățile vindecătoare ale acestei legume sunt cunoscute încă din primii ani de cultivare. Vechiul general și scriitor roman Mark Portius Cato cel Bătrân în tratatul său „Agricultură” a lăudat varza după cum urmează: „Dacă până la consumul de varză, ați avut vreo boală, aceasta va alunga durerea din cap și ochi și va vindeca tu.”

Iată câteva alte boli care vindecă frunzele de varza:

 1. Insomnie;
 2. Cefalee;
 3. Instrument excelent pentru întărirea corpului;
 4. Ajută la vindecarea rapidă a rănilor și arsurilor superficiale prin labute;
 5. Frunzele sale sunt utilizate în boli reumatice și guturoase și radiculită;
 6. Ca comprese analgezice;
 7. Pentru a accelera peristaltismul intestinului și „măturarea” toxinelor acumulate din sistemul digestiv;
 8. Pentru tratamentul glandei tiroide;
 9. Mancare excelenta pentru boli de rinichi si diabet;
 10. Varza conține substanțe antimicrobiene și antiinflamatoare;
 11. Doar conține vitamina B unică. Această vitamină ajută la tratarea ulcerului gastric și duodenal;
 12. Varza favorizează vindecarea oaselor și creșterea părului;
 13. Tratează căderea părului;
 14. Varza este un remediu natural suplimentar pentru: colită, constipație, infecții intestinale, obezitate, tuberculoză, boli hepatice, scleroză cardiacă, nisip și pietre în sistemul urinar.
  Sursa: clipa-de-aur.ro/frunzele-de-varza-absorb-aproape-toate-bolile-din-corpul-uman/
loading...

Add comment