Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții japoneze care sunt perfecte pentru corpul feminin

Știați că femeile japoneze au reținut recordul mondial pentru longevitate de peste 25 de ani? Ele nu îmbătrânesc și uimesc lumea cu forma lor fizică ideală. Nu este de mirare că exercițiul susținut de alimentația sănătoasă este unul dintre marile secrete ale perfecțiunii culturii japoneze.Vă vom prezenta în continuare câteva exerciții dezvoltate de Katsuzō Nishi, care ajută femeile să își umple corpul cu energie și să aibă o formă perfect feminină.

Katsuzō era un băiat japonez care avea o sănătate foarte proastă. Când a împlinit vârsta de 20 de ani, a fost diagnosticat cu o boală mortală. Dar el nu a renunțat, în schimb a dezvoltat propriul său sistem original de construire a sănătății și a trăit până la vârsta de 75 de ani.

1.
Acest exercițiu ajută la creșterea fluxului de sânge la picioare și ameliorează picioarele obosite, dureroase.

Stați pe burtă, îndoiți genunchii, relaxați-vă și imaginați-vă că picioarele dvs. sunt stufoase de vânt.Relaxați-vă picioarele încercând să vă atingeți fesele cu tocurile. S-ar putea să nu puteți face acest lucru de ceva timp, așa că continuați să încercați. Efectuați acest exercițiu în fiecare zi și veți vedea rezultatele.

2.
Exercitiul ajuta la imbunatatirea posturii si a circulatiei cerebrale.

Stați pe spate, îndoiți genunchii. Nu vă ridicați picioarele. Pentru a face acest lucru, trageți încet picioarele pe fese cât mai aproape posibil.Ridicați încet capul în sus și încercați să vă atingeți genunchii cu palmele. Nu ridicați osul coloanei vertebrale.Odată ce vă atingeți genunchii cu palmele, ridicați-vă capul în sus și verificați dacă coloana vertebrală este în poziție orizontală.Rămâi în această poziție cât poți. Imaginați-vă că energia vine prin capul tău.

3.
Femeile beneficiază de acest exercițiu în timpul perioadei menstruale, când mușchii lor devin mai slabi. De asemenea, îmbunătățește echilibrul , digestia și ajută la pierderea greutății nedorite la nivelul abdomenului.

Stați pe spate plasându-ți picioarele împreună și brațele alături de corpul tău cu palmele răsucite.Numărați până la 4 și ridicați picioarele cu degetele de la picioare întinse în sus.În același timp, ridicați corpul superior cu brațe drepte. Atingeți genunchii cu degetele.Rămâi în această poziție până când te simți obosită.Repetați de până la 10 ori în funcție de forma fizică.

4.
Acest exercițiu ajuta efectiv sa scada durerile de spate, sa consolideze vasele si venele.

Stați în picioare, cu picioarele paralele, cât mai larg posibil. Puneți-vă mâinile peste rinichi și trageți degetele împreună.Trageți încet spatele și îndoiți capul înapoi.Încetați încet spatele și îndoiți capul înapoi.Treceți ușor la stânga și la dreapta. Imaginați-vă că sunteți o ramură de salcie lângă un râu.Când vă simțiți un pic obosit, reveniți la poziția inițială cu mâinile pe rinichi.

 

5.
Acest exercițiu reduce grăsimea pe coapse, ameliorează durerile de spate, deschide șoldurile și îmbunătățește respirația.

Porniți poziția prin îngenunchere.Arcuiți spatele și prindeți-vă gleznele cu mâinile.Țineți apăsat timp de până la 5 secunde și reveniți la poziția inițială.Repetați de până la 10 ori în funcție de vârsta și starea generală.

6.
Acest exercițiu extinde șoldurile, abdomenul și spatele, eliberează tensiune în ovare, mărește și stimulează organele din burtă, creează echilibru emoțional, ameliorează stresul și calmează mintea.
Începeți prin a spate pe mâini și genunchi cu încheieturile sub umeri și cu genunchii sub șolduri.Imaginați-vă o linie dreaptă care leagă umerii și șoldurile. Ține-ți gâtul drept.Expirați și rotunjiți coloana vertebrală spre tavan. Asigurați-vă că umerii și genunchii își mențin poziția. Eliberați-vă capul spre podea, dar nu forțați bărbia la piept. Inhalați și reveniți la poziția inițială.

7.
Acest exercițiu îmbunătățește circulația sângelui, coagulează coapsele, șoldurile și fese și ameliorează constipația. Femeile cu afecțiuni ale uterului și ale ovarelor pot, de asemenea, să beneficieze de aceasta.
Stați pe burtă,puneți brațele pe lângă corpul dvs. cu palmele în jos.Împingeți degetele de la picioare și ridicați un picior până la 15 cm înălțime. Nu mișcați al doilea picior.Țineți apăsat câteva secunde și reveniți la poziția inițială.Repetați de până la 50 de ori pentru fiecare picior.

loading...

Add comment