Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cresterea-parului

5 secrete pentru creșterea rapidă a părului

O podoabă capilară sănătoasă și abundentă este un vis pentru mulți dintre noi. Dacă vrei să îți stimulezi creșterea părului și să obții un păr mai lung și mai sănătos, iată cinci secrete care te pot ajuta să realizezi acest lucru.

1.Uleiuri esențiale.
Uleiul de ricin: Acest ulei este bogat în acizi grași și vitamina E, ceea ce îl face excelent pentru stimularea creșterii părului. Poți amesteca ulei de ricin cu ulei de cocos sau ulei de migdale și să îl aplici pe scalp. Masează ușor timp de 10-15 minute și lasă-l să acționeze câteva ore sau peste noapte înainte de a-l spăla.
Ulei de lavandă: Uleiul esențial de lavandă are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la stimularea creșterii părului. Adaugă câteva picături în uleiul de bază (cum ar fi uleiul de jojoba sau uleiul de migdale) și aplică-l pe scalp.

2.Consumul de ulei de pește.
Acizii grași omega-3 din uleiul de pește pot ajuta la menținerea hidratării scalpului. Un scalp sănătos este esențial pentru creșterea părului sănătoasă. Uleiul de pește are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației scalpului. Inflamația cronică a scalpului poate duce la deteriorarea foliculilor de păr și la căderea părului.Consumul de ulei de pește poate contribui la o circulație mai bună a sângelui, inclusiv la scalp. O circulație sanguină adecvată este esențială pentru a furniza nutrienți esențiali foliculilor de păr.

3.Aplicarea măștilor cu ou.
Masca cu ou: O mască cu ou poate hrăni părul și poate promova creșterea. Bate un ou și aplică-l pe părul umed. Lasă-l să acționeze timp de 20-30 de minute și apoi spală-l cu șampon.

4.Alimente sănătoase.
Consumă alimente bogate în proteine, cum ar fi ouăle, carne slabă și legume cu frunze verzi. Proteinele sunt esențiale pentru creșterea și repararea părului.Asigură-te că obții suficiente vitamine și minerale din alimentație, cum ar fi vitamina A, vitamina C, vitamina E, zincul și biotina. Aceste substanțe nutritive sunt esențiale pentru sănătatea părului.

5.Masează scalpul.
Masajul scalpului stimulează circulația sanguină în zona capului, ceea ce poate îmbunătăți aportul de oxigen și nutrienți la foliculii de păr. Aceasta poate susține creșterea sănătoasă a părului.Folosește vârful degetelor (nu unghiile) și apasă ușor pe scalp.Masează în mișcări circulare timp de aproximativ 5-10 minute.Repetă masajul scalpului de câteva ori pe săptămână pentru a obține cele mai bune rezultate.

Utilizarea regulată a acestor trucuri naturale și menținerea unui stil de viață sănătos poate ajuta la stimularea creșterii părului și la menținerea sănătății acestuia.

loading...

Add comment