Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
frigider

Aceste alimente nu trebuie să lipsească din frigiderul nostru! Un medic cardiolog renumit le recomandă.

Dr. Mehmet Oz este un medic cardiolog, personalitate TV și autor american. Dr. Oz și-a câștigat popularitatea prin emisiunea sa de televiziune, în care discută despre diverse aspecte ale sănătății și oferă sfaturi și informații legate de prevenirea bolilor, alimentația sănătoasă, exercițiile fizice și alte subiecte legate de sănătate.

Doctor Oz ne recomandă câteva alimente care trebuie să lipsească din frigiderul nostru.

Unul dintre alimente sunt afinele.Acestea fructe mici și delicioase sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății. Acestea sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi antocianinele, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamației. Afinelor li se atribuie potențiale beneficii în menținerea sănătății creierului, îmbunătățirea funcției cognitive și reducerea riscului de boli cronice. Consumul de afine poate sprijini sănătatea inimii, a sistemului imunitar și a sistemului digestiv. Aceste fructe au, de asemenea, un conținut ridicat de fibre, vitamine (cum ar fi vitamina C și vitamina K) și minerale esențiale (cum ar fi manganul și potasiul).

Maslinele sunt fructe mici și bogate în grăsimi sănătoase, precum acidul oleic. Ele conțin antioxidanți și substanțe antiinflamatorii care pot reduce riscul de boli cronice. Maslinele sunt o sursă de vitamine, minerale și fibre alimentare, contribuind la sănătatea cardiovasculară și a sistemului digestiv.

aurtul este un aliment bogat în proteine, calciu, vitamine și probiotice benefice pentru flora intestinală. Consumul regulat de iaurt poate sprijini sănătatea oaselor, sistemului imunitar și digestiv. Iaurtul este ușor de digerat și poate fi benefic pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge și menținerea greutății sănătoase. Este important să alegem iaurturi naturale, fără adaosuri de zahăr și aditivi.

Sardinele sunt pești mici, plini de nutrienți esențiali pentru sănătate. Acestea sunt bogate în acizi grași omega-3, care susțin sănătatea inimii și a creierului. Sardinele sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine (cum ar fi vitamina D și vitamina B12) și minerale (cum ar fi calciul și fierul). Consumul regulat de sardine poate ajuta la reducerea inflamației și a riscului de boli cardiovasculare.

Acestea sunt doar câteva dintre alimentele care nu trebuie să lipsească din frigiderul nostru.

loading...

Add comment