Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 exerciții care îți vor transforma corpul în 30 de zile

Corpul nostru este singurul care stă alături de noi de la naștere până la ultima noastră respirație, așa că este corect să avem grijă de el prin întărirea și tonifierea acestuia, pentru ca el să funcționeze ca o mașină bine lubrifiată. Mai jos veți găsi 6 exerciții pe care le puteți face timp de 30 de zile , care vă transformă vizibil. Urmați această rutină și urmăriți-vă corpul transformându-se în fața ochilor în doar o lună.

1. Ridicarea șoldului.


Cum se face: Pur și simplu să te culci pe podea sau pe covorașul tău de yoga, cu genunchii îndoiți și cu brațele pe lângă tine. Acum ridicați șoldurile astfel încât corpul dumneavoastră să formeze un unghi drept de la umeri și genunchi la picioarele voastre. Întrerupeți această poziție timp de 10 secunde pentru a obține acele calorii arzând și apoi reveniți înapoi la poziția de plecare. Faceți 2 seturi de 10 repetări.

La ce funcționează: aceasta mișcare va acționa asupra abdomenului, feselor și picioarelor. Dacă nu ați făcut această mișcare înainte, este timpul să începeți acum, deoarece întărește întregul corp.

2. Exerciții cu greutăți.


Cum se face: Pentru a face această mișcare, stați drept și țineți greutățile în fiecare braț. Nu alegeți greutăți prea grele pentru a lucra cu ele. Acum, ridicați încet brațele până când brațele sunt complet întinse peste cap. Țineți această poză timp de 10 secunde și apoi coborâți brațele înapoi până când tricepsul dvs. este paralel cu solul. Faceți câte 2 seturi de câte 12 repetări.

Ce funcționează: În loc să vă concentrați energia asupra unui exercițiu care utilizează doar un singur grup de mușchi, puteți utiliza aceeași energie pentru a lucra mai multe grupuri de mușchi simultan. Aceste exerciții pentru gantere lucrează umerii, brațele, spatele și abdomenul.

3. Sărituri de coardă.


Cum se face: Pentru a sări coarda corect , trebuie să țineți mânerele corect și să vă păstrați coatele aproape de corp. Acum faceți cercuri mici cu încheieturile în timp ce întoarceți coarda. Faceți 2 seturi de câte 10 repetări fiecare.

Ce funcționează: această mișcare activează mai mulți mușchi în organism decât orice alt exercițiu. Vă va lăsa cu mai multă energie și un corp tonificat.

4. Fandări cu greutăți.


Cum se face: Va trebui să vă păstrați picioarele în șold, apoi puneți un picior înainte și coborâți corpul până când genunchiul este paralel cu solul, în timp ce deplasați greutatea înainte pe călcâie. Repetați cu celălalt picior. Puteți face această mișcare cu greutăți după ce vă familiarizați mai mult cu ea. Puteți încerca, de asemenea, lateral, urmând același pas, dar în lateral. Faceți 2 seturi de câte 10 repetări fiecare.

La ce lucrezi : Aceasta este cea mai bună mișcare pentru a tonifica acei mușchi ai coapsei, lucrează pe fesieri, coapse și picioare.

5. Ridicări ale picioarelor.


Cum se face: Întinde-te pe pământ cu mâinile plasate în sus. Ridicați acum picioarele perpendiculare pe sol și apoi le coborâți înapoi, dar să o faceți fără a lăsa călcâiele să atingă solul. Începeți cu un set de 12 repetări și creșteți treptat numărul de repetări, pe măsură ce corpul dumneavoastră devine mai puternic.

Ce funcționează: Ridicarea picioarelor este unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru abdomen. Este una dintre cele mai simple mișcări de transformare pe care le puteți face.

6. Ridicări haterale a greutăților.


Cum se face: Stați în picioare cu mușchii pieptului angajați, cu umerii împinși și cu palmele îndreptate unul spre celălalt. Acum, ridicați-vă încet mâinile afară până când ajung la umerii dvs. și apoi le aduceți înapoi în poziția de plecare. Puteți începe acest exercițiu cu aproximativ 10 repetări și apoi măriți treptat numărul.

Pe ce funcționează: această mișcare vă întărește corpul, și este, de asemenea, cel mai bun exercițiu pentru tonifierea bratelor și a musculaturii din spate.

loading...

Add comment