Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 modalități ușoare de a micșora monturile de la picioare, fără operație

Aproximativ jumătate din populația adultă este familiarizată cu monturile, care se întâlnesc mai des la femei. Ele pot fi moștenite sau apar datorită purtării de pantofi necorespunzători. Ele nu sunt numai dureroase și incomode, ci afectează și calitatea vieții. Și chiar dacă nu putem preveni mereu apariția lor, cel puțin știm cum să le corectăm.Noi vă prezentăm câteva modalități de a rezolva această problemă, care se pot face ușor acasă.

1. Scoateți pantofii și mergeți desculți.


Puteți merge desculț oricând aveți ocazia. Acest lucru va ajuta la întărirea musculaturii piciorului și va întoarce osul de la picior la locul potrivit. De asemenea, picioarele dvs. vor primi o pauză de la pantofii incomozi.

Dacă te doare să te plimbi desculț, atunci ar trebui să mergi pe un covor gros. În caz contrar, acest mers pe jos poate aduce mai multă durere pentru picioarele dvs.

2. Ardeiul iute ajută inflamația.


Ardeiul roșu are un efect antiinflamator și, de asemenea, încălzește bunionul bine, ceea ce îmbunătățește fluxul sanguin. Pentru a folosi ardeii ca tratament, ar trebui să îi tăiați. Și apoi alegeți o modalitate care vă place cel mai mult.Strângeți sucul din ardei și împrăștiați-l pe umflătură. Apoi aplicați un pic de vaselină în această zonă și o înfășurați cu o cârpă. Lăsați-l timp de 15 minute.Se amestecă ardeii cu ulei de măsline într-un raport de 1: 2 și se aplică pe umflătură. Masați cu atenție zona afectată timp de 15 minute.Dacă simțiți o senzație puternică de arsură, reduceți cantitatea de ardei, crescând-o treptat până la proporțiile recomandate.

3. Folosiți gheață pentru a reduce durerea.


Gheața poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii. Tot ce aveți nevoie sunt doar cuburi de gheață și o cârpă.

Împingeți gheața cu o cârpă și puneți-o pe monturi. Nu apăsați tare și țineți apăsat timp de 10-20 de minute. Puteți folosi această metodă de tratament de 1-2 ori pe zi.

4. Ulei de ricin micșorează monturile.


Uleiul de ricin are proprietăți antioxidante și antimicrobiene. De asemenea, ajută la reducerea inflamației și a durerii, motiv pentru care este utilizat în mod activ pentru tratamentul monturilor.
Luați 50-100 ml ulei de ricin și încălziți-l puțin.Umeziți o cârpă în uleiul cald și puneți-o pe umflătură. Acoperiți piciorul cu un bandaj uscat sau un prosop pentru a-l menține cald. Țineți-l timp de 20 de minute și repetați acest remediu de 1-2 ori pe zi.

5. Corectorii monturilor păstrează degetele de la picioare într-o poziție naturală.


Corectorii sunt o modalitate bună de a trata monturile. În primul rând, vă ajută să ușurați inconvenientele de a purta pantofi. Acestea vor preveni frecarea și schimbarea poziției piciorului.În al doilea rând, fixează degetul mare într-o poziție naturală, care va ajuta la revenirea oaselor în poziție. În zilele noastre, sortimentul corectorilor este foarte mare și puteți alege cu ușurință cel care vă convine cel mai bine.

Rețineți: este mai bine să consultați un medic înainte de a încerca aceste remedii.

loading...

Add comment