Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Antrenorii explică 7 exerciții care vă pot ajuta să vă ardeți grăsimea de pe picioare

În călătoria noastră către picioare musculare și în formă, putem face niște exerciții care fac ca coapsele să capete și mai mult volum decât au deja. Pentru a evita acest lucru, există o rutină specială care ajută la subțierea și tonificarea picioarelor fără a adăuga volum. Și care este cea mai bună parte? Puteți face acest lucru și acasă, fără a avea nevoie de niciun echipament, cu excepția unei perne și o salteluță.Iată în continuare 7 exerciții care vă pot ajuta să vă ardeți grăsimea încăpățânată de pe picioare.

1.

Așezați-vă pe podea pe partea dreaptă.Mâna dreaptă ar trebui să fie îndoită la cot, sprijinindu-vă corpul. Prinde piciorul stâng cu mâna stângă. Dacă nu vă puteți îndrepta genunchiul stâng, este în regulă. Poate fi ușor îndoit.Începeți să ridicați piciorul drept așa cum se arată în imagine.Faceți 3 seturi de 15 repetări și schimbați părțile.

2.

Treceți într-o poziție laterală pe partea stângă.Puneți mâna dreaptă pe coapsă. Brațul stâng este întins și împinge spre podea.Îndoiți-vă picioarele astfel încât picioarele să fie în spatele șoldurilor.Împingeți și îndreptați piciorul drept. Simțiți tensiunea în coapse. Apoi readuceți piciorul înapoi la poziția sa inițială.Repetați 3 seturi de 15 repetări, apoi schimbați părțile.

3.

Stați pe spate. Brațele tale ar trebui să fie lângă dvs.Acum ridicați picioarele spre tavan și îndoiți genunchii. Aceasta este poziția de plecare.Puneți tălpile picioarelor împreună, astfel încât poziția să vă amintească de o broască.Extindeți picioarele în lateral cât mai mult posibil. Începeți să strângeți coapsele interioare pentru a le uni.Reveniți la poziția de pornire și repetați până când setul este complet.Faceți 3 seturi de 15 repetări.

4.

Stai cu degetele de la picioare orientate înainte. Așezați o pernă între genunchi și strângeți mușchii coapsei.Ghemuiți-vă îndoindu-vă de pe șolduri și împingând fesele înapoi. Strângeți și mai mult perna cu genunchii.Trageți corpul în jos, ca un arc, apoi săriți de 4 ori în timp ce rămâneți în această poziție ghemuit. Ține-ți mâinile în fața pieptului.Acum reveniți la poziția de pornire.Repetați 3 seturi cu 15 repetări.

5.

Intinde-te pe partea dreapta. Brațul drept ar trebui să fie îndoit la cot, iar restul, pe podea.Așezați piciorul drept în fața stângului. Apuca piciorul stang cu mana stanga.Începeți să ridicați piciorul drept în aer și țineți-l scurt. Apoi ridicați piciorul și mai sus și țineți-l din nou.Faceți 3 seturi de câte 15 repetări pe fiecare parte.

6.

Brațele ar trebui să fie întinse înainte. Ține pieptul drept și nu te apleca înainte. Imaginați-vă că aveți un pahar cu apă pe cap.Ghemuiți-vă puțin și ridicați-vă călcâiul drept. Această poziție va izola coapsa interioară pe acea parte a corpului.Începeți să faceți genuflexiuni mici. Veți simți arderea coapsei vizate.Continuați să faceți genuflexiuni timp de 1 minut și 30 de secunde pe fiecare parte.

7.

Culcă-te pe spate. Picioarele tale ar trebui să fie drepte. Brațele ar trebui să fie extinse pe părțile laterale de pe podea. Degetele ar trebui să se uite în sus la tavan.Ridicați piciorul drept și începeți să îl coborâți spre partea stângă. Nu vă relaxați degetele de la picioare. Apoi, mișcați piciorul îndreptat în partea dreaptă așa cum se arată în imagine.Asigurați-vă că păstrați umerii și brațele pe podea. Nu vă strângeți gâtul.Faceți 3 seturi de câte 15 repetări pentru fiecare picior.

loading...

Add comment