Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 semne ca ai nevoie de o cură de detoxifiere

Toxinele sunt prezente pretutindeni în jurul nostru, fie în aerul pe care îl respiram, în apa pe care o bem, fie în alimentele pe care le consumăm.Chiar și smartphone-ul tău este plin de bacterii suficiente pentru a te îmbolnăvi. Toxina de zi cu zi se acumulează în corpul nostru și, dacă ajunge la un punct de vârf, s-ar putea să vă îmbolnăviți sever.În continuare am prezentat o listă de simptome care indică o supraîncărcare cu toxine în corpul dumneavoastră.

1. Constipația.


Atunci când mâncăm mâncare, consumăm din neatenție o mulțime de substanțe chimice care vin împreună cu acestea, cum ar fi conservanți, coloranți și aromatizanți artificiali.Această acumulare de toxine poate duce la un stomac deranjat și constipație.

Consumul de alimente ecologice, limitarea aportului de alcool și consumul de apă în cantități mari ar trebui să ajute la rezolvarea problemei.

2. Amețeală și lipsă de concentrare.


Dacă vă simțiți amețit, confuz și nu sunteți în stare să vă concentrați chiar și dimineața după un somn bun, toxinele nocive ar putea să vă păcălească. Aceste toxine provoaca o serie de reactii care usuca vitaminele si mineralele esentiale pe care organismul trebuie sa le functioneze. Este ceva asemănător cu ceea ce se întâmplă când puneți ulei rău în mașină.

3. Transpirația.


Deodoranții nu vă ajută și totuși vă simțiți murdar.Ți-ai făcut dușul de dimineață, ți-ai aplicat deodorantul, și totuși în metrou oamenii își țin nasul când te apropii de ei.Toxinele ar putea fi de vină. Aceste toxine, atunci când sunt digerate, produc gaze și mirosuri care, în timp ce scapă prin porii trupului, vă pot da un miros neplăcut.

4. Dureri musculare și articulare.


Dacă nu a-ți împins greutăți la sala de forță sau ați făcut o muncă obositoare din punct de vedere fizic, dar totuși aveți dureri musculare și articulare, acumularea de toxine poate fi motivul. Acnee și dureri ale corpului sunt indicatori care ar putea avea inflamație necontrolată în corpul dumneavoastră, așa că dacă nu aveți niciun alt motiv pentru inflamație, încercați să detoxifiere.

5. Pete noi pe piele.


Pielea este cel mai mare organ din corpul nostru și este adesea expusă la poluare. De asemenea, produse precum șampoanele, balsamurile, săpunurile și loțiunile pe care le folosim pot conține substanțe chimice nocive. Expunerea la atât de multe substanțe chimice toxice poate duce la simptome cum ar fi acnee , erupții cutanate și eczeme.

6. Insomnii.


Pe de o parte, acumularea de toxine vă face să vă simțiți extenuați și, pe de altă parte, să nu puteți adormi.Cantități mari de toxine din organism pot determina scăderea nivelului hormonului care controlează somnul cortizol , afectând negativ somnul. Insomnia poate duce la probleme severe de sănătate, deci dacă credeți că adormirea devine din ce în ce mai dificilă, luați în considerare o detoxifiere.

7. Kilograme în plus.


În ciuda tuturor antrenamentelor grozave pe care le faceți la sala de sport,tot puneți kilograme.Toxinele pot afecta în mod negativ nivelul anumitor hormoni din organism, inclusiv cei care sunt responsabili pentru menținerea greutății. Trecerea la o dietă ecologică sănătoasă și obținerea unei detoxifiere atentă ar trebui să ajute.

8. Respirația urât mirositoare.


Respirația neplăcută este de obicei un simptom al problemelor digestive . Apare atunci când sistemul digestiv trebuie să se lupte pentru a digera tot ce mănânci. Dar problemele digestive pot apărea și atunci când ficatul dumneavoastră luptă pentru a curăța toate toxinele acumulate. Îndepărtarea toxinelor este singura modalitate de a rezolva această problemă.

9. Căderea părului.


Căderea părului nu este un simptom al suprasolicitării toxice provocată de toxinele de zi cu zi. Poate fi o lucrare de toxine mai sinistre, cum ar fi arsenic , plumb și taliu (găsite în fumul de țigară) printre altele, care pot fi chiar letale. Deci, nu luați ușor părul și vă grăbiți cu medicul.

10. Unghii cu aspect neplăcut.


Gravitatea trage toxinele pe corpul tău, iar picioarele tale pot fi cele care suferă. Picioarele, pentru o mare parte a zilei, rămân în șosete și pantofi întunecați, un ecosistem pe care ciuperca îl iubește. Acestea se combină pentru a face toenailul o căldură pentru creșterea ciupercii. Deși există aplicații farmaceutice prescrise pentru ao trata, tratarea ei din interior prin detoxifiere este calea holistică de a merge.

loading...

Add comment