Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
zahar

Medicul nutriționist Mihaela Bilic trage un important semnal de alarmă. Zahărul, pe care îl adorăm cu toții, scade imunitatea.

Mihaela Bilic este un medic nutritionist de renume din România, cunoscută pentru expertiza sa în domeniul nutriției și stilului de viață sănătos.Mihaela Bilic este cunoscută pentru promovarea unui stil de viață sănătos, bazat pe alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate. Ea subliniază importanța consumului de alimente naturale și neprocesate, precum fructele, legumele, carne slabă, pește, ouă și produse lactate, evitând alimentele procesate și bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

Mihaela Bilic este autoarea mai multor cărți de nutriție care au devenit bestseller-uri în România. Printre cele mai cunoscute se numără „Dacă vrei să fii sănătos, evită să mănânci!” și „Nu renunța la ceea ce iubești! Ghidul alimentar al Mihaelei Bilic”. Aceste cărți oferă informații practice și sfaturi utile pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Unul dintre aspectele remarcabile ale abordării Mihaelei Bilic este accentul pus pe individualitatea fiecărui pacient. Ea consideră că fiecare persoană are nevoi și caracteristici unice, iar planurile de alimentație și nutriție trebuie adaptate în funcție de acestea. Aceasta înseamnă că sfaturile și recomandările sale sunt personalizate pentru fiecare individ în parte.

Mihaela Bilic este o figură prezentă în mass-media românească și contribuie frecvent la emisiuni TV, interviuri și articole pe tema nutriției și sănătății.Ea este cunoscută pentru promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, iar una dintre afirmațiile sale este că consumul excesiv de zahăr poate avea un impact negativ asupra sistemului imunitar.

Consumul excesiv de zahăr poate suprima funcția sistemului imunitar. Zahărul poate afecta producția de celule imunitare, cum ar fi celulele albe din sânge, care sunt responsabile de combaterea infecțiilor și a bolilor.Consumul ridicat de zahăr poate provoca inflamații cronice în organism. Inflamația cronică poate afecta funcția imunitară, făcând organismul mai susceptibil la infecții și boli.

Se pare că consumul ridicat de zahăr poate afecta funcționarea celulelor imunitare, cum ar fi fagocitele, care sunt responsabile de eliminarea bacteriilor și virusurilor din organism. Aceasta poate duce la o scădere a eficienței sistemului imunitar în combaterea infecțiilor.

Este important de menționat că impactul zahărului asupra sistemului imunitar poate fi influențat de o serie de factori, inclusiv cantitatea totală de zahăr consumată, stilul de viață general și alți factori dietetici. Limitarea consumului de zahăr și adoptarea unei alimentații echilibrate, bogate în nutrienți, poate ajuta la menținerea unei imunități sănătoase.

loading...

Add comment