Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii de știință au descoperit exercițiile care ne fac să trăim mai mult

Sănătatea este o comoară care ni se dă numai o singură dată în viața noastră. Este datoria noastră să avem grijă de ea încă din copilărie.Cu atât mai bine ai grijă de sănătatea ta, cu atât vei avea parte de o viață mai fericită, mai lungă și mai activă. Oamenii de știință au descoperit câteva exerciții pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și a-ți prelungi durata de viață.

În primul rând, testați vârsta corpului.


Începeți prin a face un pic de încălzire pentru a vă pregăti muschii.

Apoi, aplecați-vă, încercând să ajungeți la podea cu mâinile. Țineți picioarele și spatele drept. Memorați punctul pe care mâinile ar putea să-l atingă și apoi stați drept.

Rezultatele testului.
20-25 ani.


Puteți atinge podeaua cu mâinile, păstrând în același timp picioarele. Muschii tăi sunt destul de relaxați.

25-38 ani.


Puteți atinge podeaua cu vârful degetelor, și puteți îndoi ușor genunchii. În ansamblu,exercițiul nu vă aduce mult disconfort.

38-50 de ani.


Degetele tale pot atinge partea superioară a picioarelor tale, genunchii tăi sunt îndoiți și muschii tăi sunt tensionați. În ansamblu, simți că vrei să te ridici din nou cât mai curând posibil.

Mai mult de 50 de ani.


Nu vă puteți atinge picioarele și o încercare de a vă apleca mai mult vă face să vă îndoiți genunchii. Te simți inconfortabil în această poziție.

Cum să vă îmbunătățiți flexibilitatea.


Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele dvs., vă rugăm să nu renunțați. Îndoiți de 30 de ori pe zi și veți obține rezultate surprinzătoare într-o lună.Toată lumea știe că un stil de viață sedentar influențează negativ atât mușchii, cât și organele.Prin îndoire de cel puțin 30 de ori pe zi, vă veți face ligamentele și tendoanele mai puternice. Vestea cea mai bună este că vă puteți îmbunătăți flexibilitatea la orice vârstă.

Cum să eliberați tensiunea musculară cu un exercițiu static de gimnastică.


Gimnastica statica ajuta la eliminarea spasmelor musculare interioare. Făcând acest exercițiu simplu, eliberați tensiunea și îmbogățiți corpul cu oxigen. De asemenea, aduce o mulțime de mușchi în joc. Unul dintre cele mai importante efecte ale acestui exercițiu este acela că oferă un „masaj” interior organelor și îmbunătățește digestia. Cel mai bun lucru este că nu aveți nevoie de niciun echipament pentru ao face, și puteți să o faceți oriunde doriți.

Tine-ti respiratia.Inspirați adânc și trageți-vă stomacul.Expirați tot aerul din plămâni și sugeți-vă stomacul.
Important: Consultați-vă medicul înainte de a începe un plan de exerciții fizice.

loading...

Add comment