Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un patron al unei fabrici a decis să dea toți banii lui angajaților – „Nu vreau să mor cu ei în bancă”

Vinicio Bulla, patronul unei fabrici din Italia în vârstă de 80 de ani uimește lumea cu gesturile sale.Ajuns la această vârstă, bărbatul spune că nu vrea să moară cu banii în bancă, așa că a decis să-și ajute angajații uzinei pe care a fondat-o și a condus-o mulți ani.Bărbatul nu are deloc moștenitori.

Compania lui Vinicio, Rivit Spa este foarte profitabilă și cunoscută la nivel global, ea produce oțeluri speciale printre cele mai utilizate în platformele petroliere din mările lumii. Astfel, ori de câte ori au existat în firmă probleme de ordin financiar sau perioade de recesiune, Vinicio a strâns cureaua doar pentru el și nu a concediat pe nimeni. În plus, a făcut orice i-a stat în putere pentru a le securiza locurile de muncă și a refuzat să vândă compania fondurilor străine care ar fi putut să facă disponibilizări. Vinicio Bulla a decis că nu-și va împărți banii chiar cu toți angajații, ci doar cu cei care au copii.El va oferi sume substanțiale angajaților care vor avea un copil născut sau adoptat și apoi să-i sprijine la școală pe acești copii. Deci, prin urmare Vinicio își va împărți toți banii doar cu angajații care vor deveni părinți sau sunt deja. El a spus că angajații vor primi la naștere sau la adoptarea unui copil 3.000 de euro bonus, iar pe parcurs când copilul crește și va merge la creșă sau grădiniță va primi 6.000 de euro pe an.

„O modalitate de a-i ajuta și premia pe angajații mei – a spus italianul – dar și de a sprijini natalitatea din Caltrano, de a-i încuraja pe tineri să aibă copii, așa, acest mic sătuc nu se va depopula.”

Autoritățile din localitatea Caltrano au întocmit documentele necesare pentru ca totul să devină legal și au rămas plăcut impresionate de gestul bărbatului, de a-și ajuta angajații, decât să doneze avarea unor străini.Un gest nobil și de apreciat.Rar de tot se mai întîlnesc asemenea oameni.Cred , că și angajații lui Vinicio respectă așa patron.

loading...

Add comment