Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

România a câștigat aurul la olimpiada mondială de robotică. Robotul lor a fost construit în doar 3 luni

Elevii romani sunt printre cei mai buni din lume, iar acest lucru se vede de fiecare data cand participa la un concurs international, pentru că vin acasă cu premii. Indiferent de ce concurs este vorba, elevii nostri reusesc sa se facă remarcati. Deși sistemul nostru educațional este atat de criticat în Romania, elevii nostri sunt extrem de buni si apreciati. Este adevarat ca este si meritul parintilor care au grija ca acesti copii sa invete si sa faca tot ce este nevoie pentru a ajunge oameni in viata.

Vom vorbi în continuare despre echipa de robotică românească, care a câștigat Olimpiada First Global Challenge 2018, din Mexic. Echipa a fost formată din 6 tineri, care au reușit să impresioneze juriul olimpiadei cu robotul lor și astfel să se claseze pe primul loc.Dintre cei șase, „creierul” robotului este Darius Lorinczi. La competiție au participat 174 de echipe din toate țările. Ei au rămas foarte plăcut impresionați de această reușită și nu s-au așteptat să fie chiar ei câștigătorii dintre atâtea echipe care au participat.Premiul Einstein Award este cel mai important pentru ei.Adversarii lor nici nu auziseră până atunci de România.

Ei spun că robotul cu care au câștigat acest premiu impresionant a fost realizat în doar 3 luni de muncă. Lucru care i-au făcut foarte mândri de reușita și de performanțele lor.Robotul lor a ăndeplinit toate cerințele juriului, el trebuia să ia obiecte de diverse forme și diverse dimensiune, să le ducă și să se aducă foarte repede, să le pună în diverse locuri, la înalțimi diferite, bineînțeles totul contra cronometru. Robotul lor a îndeplinit în totalitate toate cerințele juriului, de aceea a reușit să câștige un premiu foarte important.

loading...

Add comment