Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fotografii care elimină miturile pentru alimente sănătoase, pe care le-am crezut ani de zile

Când toată lumea vorbește despre scăderea în greutate, te face să vrei să începi să mănânci alimente sănătoase.Dar când vedeți cât controversate sunt informațiile care există despre asta, doriți să renunțați și să consumați bomboane pentru a depăși stresul cauzat de încercarea eșuată de a deveni perfectă.

Graeme Tomlinson este un bucătar de fitness. Îl puteți găsi pe Instagram , YouTube și Twitter sub această poreclă – The Fitness Chef. Graeme a fost consultant personal pentru antrenori și nutriție de peste 5 ani, este într-o formă fizică perfectă și își bazează întotdeauna posturile pe fapte științifice. El crede că oricine poate să piardă în greutate fără prea multe limitări. Sună foarte promițător acest lucru. Iată câteva imagini simple și inspirate din pagina de Instagram a lui Graeme Tomlinson.

Ouă vs. avocado.

 

Alimentele nu trebuie să fie o prezentare de modă. Ar trebui să fie consumate, pentru că sunteți conștient de valoarea nutrițională și pentru că înseamnă ceva pentru dvs.Ei bine, după cum vedeți,a doua variantă deși credeaâi că nu e așa de sănătoasă și pare a avea mai multe calorii, din contră are mai puține.

Nutella vs. avocado.

Se pare că au cam aceleași calorii…

Pizza.

N-are cum să nu-ți placă pizza. Pizza cumpărată are probabil mai multe calorii decât ai nevoie într-o singură masă, pe lângă cea gătită acasă care are mai puține calorii.

Portocalele.

500 ml de suc de portocale este la fel ca și cum ai mânca 6 portocale.

Mitul „zahărul cauzează obezitatea”.

Acest mit nu este atât de adevărt pe cât credeți. Zahărul nu cauzează obezitatea, ci un stil de viață bogat în calorii cauzează obezitatea.

Mesele.

Mesele trebuie să fie o alegere sănătoasă.

Gustările.

Ce înseamnă defapt gustări bune? Migdalele și fructele conțin nutrienți, dar de asemenea conțin și calorii la fel la un burger.

Fructele.

Fructe de goji vs. căpșunile proaspete.

loading...

Add comment