Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
retetele-bunicii

Rețetele bunicii pentru curățarea și vindecarea plămânilor și a bronhiilor.

Toți cei care au încercat acest remediu sunt de acord că bunicii noștri au avut dreptate și că acest remediu are o putere de vindecare excelentă.Se prepară foarte ușor.

Rețeta 1.
Ingrediente:
500 de grame de ceapă roșie

500 de grame de zahăr brun

2 lămâi

1,5 litri de apă

200 ml de miere naturală

Mod de preparare:
Luați o cratiță, încălziți zahărul brun la foc mediu, amestecând continuu, până se rumenește. Apoi adăugați ceapa tocată, încălziți câteva minute și adăugați apă.Se fierbe amestecul la foc mediu până când apa se reduce la o treime.

Se lasă la răcit. Adăugați miere și suc de lămâie în amestec și amestecați bine. Lăsați lichidul să stea peste noapte.

Se strecoară și se toarnă într-o sticlă sau borcan de sticlă dimineața.

Cum se administrează.
Se recomandă consumul unei linguri înainte de fiecare masă.

Ce beneficii are acest remediu?

Imunitate Crescută: Ceapa roșie și lămâile conțin vitamine și antioxidanți care pot susține sistemul imunitar. Consumul regulat de vitamina C din lămâi poate ajuta la combaterea infecțiilor și la menținerea sănătății generale.

Efecte Antioxidante: Zahărul brun și mierea conțin antioxidanți care pot ajuta la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor corpului împotriva daunelor.

Ameliorarea Tusei și a Durerilor de Gât: Ceapa roșie conține compuși cu potențiale proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Acest remediu poate fi util pentru ameliorarea tusei și a durerilor de gât.

Hidratare: Consumul de lichide, precum apa din acest remediu, este esențial pentru hidratare și menținerea stării de sănătate.

Rețeta 2.
Ingrediente:
0,5 kg de ceapă mov;

0,5 kg zahăr;

2 lămâi

1,5 litri de apă

7 linguri miere naturală

Mod de preparare:
Topiți zahărul într-o cratiță, amestecând pentru a preveni arderea (puteți adăuga 1/2 suc de lămâie imediat).Ceapa se toacă mărunt și se adaugă la zahăr, se prăjește puțin și apoi se adaugă apa.Se fierbe până se evaporă 1/3 din apă.Lasă, lasă-l să se răcească.

Apoi adăugați miere, suc de lămâie și amestecați bine.Lăsați amestecul peste noapte. Se strecoară și se toarnă lichidul într-un recipient de sticlă.

Cum se administrează.
1 lingură înainte de fiecare masă.Se consuma până la recuperarea completă!

loading...

Add comment